Designa spel

Designa spel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oliver Elm

Jämför och hitta det billigaste priset på Designa spel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Designa spel är skriven av Oliver Elm och gavs ut .

Designa spel som bok, ljudbok eller e-bok.
Designa spel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 180

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Designa spel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Designa spel. Boken är skriven av författaren Oliver Elm. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Designa spel var .

Originalspråket som Oliver Elm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Designa spel är det: 9789180089661.


Läs Designa spel som bok

För dig som vill köpa och läsa Designa spel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 180 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Designa spel som ljudbok

Vill du lyssna på Designa spel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Designa spel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Designa spel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Designa spel som pocket

Designa spel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Designa spel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Designa spel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Designa spel
  • Författare: Oliver Elm
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 180
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089661

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Designa spel?

Designa spel är skriven av författaren Oliver Elm

När gavs Designa spel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Designa spel?

Vi rekommenderar att du köper Designa spel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Är du en gamer? Då är det kanske dags att utveckla ett eget spel! I Designa spel lär du dig allt du behöver kunna: hur du skapar en boss, bygger värld och hittar på krafter åt din spelkaraktär. Och vet du vad det bästa är? För att göra spel behöver du spela spel – och läsa den här boken! Bakom varje mobilspel, tv-spel och datorspel finns en hel vetenskap. I den nya faktabok-serien Spelutveckling guidar författaren och spelutvecklaren Oliver Elm läsaren genom spelutvecklingsprocessens alla steg från idé till försäljning. Oliver förklarar vad som döljer sig bakom skärmen och varför spel tränar vår analytiska förmåga. Det här är serien för svenskläraren som vill arbeta med skrivande på ett annorlunda sätt, för NO-läraren som vågar utgå från elevernas intresse under tekniklektionerna – och för alla speltokiga barn och ungdomar såklart! Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag