Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris

Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jim Cobb

Jämför och hitta det billigaste priset på Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris är skriven av Jim Cobb och gavs ut .

Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som bok, ljudbok eller e-bok.
Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 235

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris. Boken är skriven av författaren Jim Cobb. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris var .

Originalspråket som Jim Cobb skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris är det: 9789180186506.


Läs Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som bok

För dig som vill köpa och läsa Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 235 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som ljudbok

Vill du lyssna på Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris som pocket

Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris
  • Författare: Jim Cobb
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 235
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186506

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris?

Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris är skriven av författaren Jim Cobb

När gavs Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris?

Vi rekommenderar att du köper Den urbana prepparens guide : förbered dig för nästa kris hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Våra bekväma liv kan utan förvarning skakas om av händelser bortom vår kontroll. Det kan vara globala kriser som pandemier och krig, eller lokala katastrofer som skogsbränder, översvämningar och strömavbrott. Alla behöver kunskaper om hur man ska agera under olika krissituationer. Hur förvarar och renar man vatten? Hur ska man laga mat och skydda sig från väder och vind utan el? Hur förebygger och vårdar man skador? Hur förbereder man sig på att evakuera bostaden med kort varsel? <i>Den urbana prepparens guide</i> är en steg för steg-vägledning skriven särskilt för stads- och förortsbor som har begränsad budget och små förvaringsutrymmen. Många tips är enkla och billiga, sådant som du kan göra direkt för att bättre hantera framtida utmaningar. JIM COBB är en av världens ledande auktoriteter inom prepping och har skrivit en rad böcker i ämnet. Cobb bor i en befäst bunker i övre Mellanvästern i USA. På svenska finns sedan tidigare <i>Prepparens guide</i>. "De välformulerade och lättsamt skrivna brödtexterna kompletteras av faktarutor och illustrationer." Btj "Jim Cobb är troligen den mest välrespekterade författaren i prepparkretsar." Joe Alton, läkare författare till <i>The Survival Medicine Handbook</i> "Bland preppare finns det många som bara snackar. Jim Cobb är en av få som går från ord till handlingt." Creek Stewart, överlevnadsexpert och författare "en auktoritet bland preppare." Östra Småland

Utgivande förlag: Lind & Co