Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Janry

Jämför och hitta det billigaste priset på Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar är skriven av Janry och gavs ut 2016-06-21.

Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som bok, ljudbok eller e-bok.
Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 138

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar. Boken är skriven av författaren Janry. Zoom Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar var 2016-06-21.

Originalspråket som Janry skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den Hci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 50 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 295 x 215 x 5 mm och den väger så mycket som 205 g. Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar ISBN är 9789187871221. Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar är en del av serien: Den unge Spirou presenterar (del 2).


Läs Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som bok

För dig som vill köpa och läsa Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 138 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som ljudbok

Vill du lyssna på Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar som pocket

Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar
 • Författare: Janry
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Zoom Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-06-21
 • Pris: 138
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 50
 • Fysiska dimensioner: 295 x 215 x 5 mm
 • SAB: Hci
 • ISBN: 9789187871221

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar?

Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar är skriven av författaren Janry

När gavs Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-06-21.

Var kan jag köpa Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar?

Vi rekommenderar att du köper Den unge Spirou presenterar. Världens bästa morfar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Zoom Förlag