Den tysta kraften : en bok för unga introverta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susan Cain

Jämför och hitta det billigaste priset på Den tysta kraften : en bok för unga introverta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den tysta kraften : en bok för unga introverta är skriven av Susan Cain och gavs ut 2017-05-13.

Den tysta kraften : en bok för unga introverta som bok, ljudbok eller e-bok.
Den tysta kraften : en bok för unga introverta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 245

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den tysta kraften : en bok för unga introverta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den tysta kraften : en bok för unga introverta. Boken är skriven av författaren Susan Cain. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den tysta kraften : en bok för unga introverta var 2017-05-13.

Originalspråket som Susan Cain skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Studieteknik vilket ger den uDoga som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Den tysta kraften : en bok för unga introverta i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 257 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 25 mm och den väger så mycket som 513 g. Den tysta kraften : en bok för unga introverta ISBN är 9789127817951. Den tysta kraften : en bok för unga introverta är en fristående bok .


Läs Den tysta kraften : en bok för unga introverta som bok

För dig som vill köpa och läsa Den tysta kraften : en bok för unga introverta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 245 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den tysta kraften : en bok för unga introverta som ljudbok

Vill du lyssna på Den tysta kraften : en bok för unga introverta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den tysta kraften : en bok för unga introverta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den tysta kraften : en bok för unga introverta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den tysta kraften : en bok för unga introverta som pocket

Den tysta kraften : en bok för unga introverta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den tysta kraften : en bok för unga introverta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den tysta kraften : en bok för unga introverta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den tysta kraften : en bok för unga introverta
 • Författare: Susan Cain
 • Genre: Studieteknik
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-05-13
 • Pris: 245
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 257
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 25 mm
 • SAB: uDoga
 • ISBN: 9789127817951

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den tysta kraften : en bok för unga introverta?

Den tysta kraften : en bok för unga introverta är skriven av författaren Susan Cain

När gavs Den tysta kraften : en bok för unga introverta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-13.

Var kan jag köpa Den tysta kraften : en bok för unga introverta?

Vi rekommenderar att du köper Den tysta kraften : en bok för unga introverta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur ska man hitta sin plats här i världen om man är inbunden och reserverad? Hur gör man för att slippa bli förbisedd av kompisar, lärare och andra? Och hur skaffar man vänner när man knappt vågar prata med folk? Efter succén Tyst skriver Susan Cain nu en bok för alla unga introverta. Med hjälp av unga människors egna historier och erfarenheter tar Susan Cain upp viktiga frågor om hur man kan förhålla sig både till sig själv som individ och till kompisar, familj och lärare. Den tysta kraften ger strategier och tips till dem som har saker att säga men inte alltid vet hur de ska göra sin röst hörd. Det är en bok som ifrågasätter det extroverta idealet utan att ifrågasätta extroverta individer. “Samhället glömmer ofta bort oss introverta och det extroverta idealet är särskilt starkt i skolan, där de elever som pratar högst och mest brukar vara de mest populära och där lärarna belönar elever som snabbt räcker upp handen.” Tyst har blivit en internationell succé och rättigheterna är sålda till 40 länder. Susan Cains TED-talk har ca 16 miljoner visningar och är ett av Bill Gates favoriter! På Susan Cains hemsida hittar du det mesta som rör introverta! I denna tid där vi ska höras och synas så mycket som möjligt slår Cain ett slag för dem som kallar sig introverta. Hon menar att den introverta människan – ung såväl som gammal – inte nödvändigtvis behöver gå kurser och lära sig att prata lika mycket som alla andra. I stället kan man använda sig av den här inre kraften, till exempel till att lära sig ett instrument, skriva en bok – eller faktiskt bara få vara så som den man är. Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT

Utgivande förlag: Natur &amp