Den svenska koden

Den svenska koden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Bengts

Jämför och hitta det billigaste priset på Den svenska koden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den svenska koden är skriven av Marie Bengts och gavs ut 2005-09-01.

Den svenska koden som bok, ljudbok eller e-bok.
Den svenska koden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 210

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den svenska koden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den svenska koden. Boken är skriven av författaren Marie Bengts. KnowWare publications är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den svenska koden var 2005-09-01.

Originalspråket som Marie Bengts skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Den svenska koden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 268 x 200 x 10 mm och den väger så mycket som 360 g. Den svenska koden ISBN är 9789188783394. Den svenska koden är en fristående bok .


Läs Den svenska koden som bok

För dig som vill köpa och läsa Den svenska koden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 210 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den svenska koden som ljudbok

Vill du lyssna på Den svenska koden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den svenska koden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den svenska koden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den svenska koden som pocket

Den svenska koden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den svenska koden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den svenska koden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den svenska koden
 • Författare: Marie Bengts
 • Genre:
 • Förlag: KnowWare publications
 • Utgivningsdatum: 2005-09-01
 • Pris: 210
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 268 x 200 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188783394

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den svenska koden?

Den svenska koden är skriven av författaren Marie Bengts

När gavs Den svenska koden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-09-01.

Var kan jag köpa Den svenska koden?

Vi rekommenderar att du köper Den svenska koden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

För Sfi kurser och språkintroduktionen. Kan användas som diskussionsunderlag eller övningar i svenska.Innehåller information om svenska samhällets dolda koder. När tackar man? När tar man av sig skorna? Varför klarar en bra karl sig själv? Och vad är skillnaden mellan överdrift och lögn.Kan användas för självstudier och arbete i grupp.

Utgivande förlag: KnowWare publications