Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Amitav Ghosh

Jämför och hitta det billigaste priset på Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara är skriven av Amitav Ghosh och gavs ut 2020-02-03.

Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som bok, ljudbok eller e-bok.
Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 228

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara. Boken är skriven av författaren Amitav Ghosh. Palaver press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara var 2020-02-03.

Originalspråket som Amitav Ghosh skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Global uppvärmning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 183 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 11 mm och den väger så mycket som 313 g. Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara ISBN är . Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara är en fristående bok .


Läs Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som bok

För dig som vill köpa och läsa Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 228 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som ljudbok

Vill du lyssna på Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara som pocket

Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara
 • Författare: Amitav Ghosh
 • Genre: Global uppvärmning
 • Förlag: Palaver press
 • Utgivningsdatum: 2020-02-03
 • Pris: 228
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 183
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara?

Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara är skriven av författaren Amitav Ghosh

När gavs Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-03.

Var kan jag köpa Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara?

Vi rekommenderar att du köper Den stora galenskapen : klimatförändringen och det otänkbara hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Har vi blivit galna? Den hyllade indiske författaren Amitav Ghosh menar att framtida generationer mycket väl kan dra den slutsatsen. I essäboken Den stora galenskapen – klimatförändringen och det otänkbara undersöker Amitav Ghosh vår kulturella och politiska oförmåga att förstå klimatförändringarnas våldsamhet och omfattning. Amitav Ghosh är en prisbelönad författare och essäist. Hans senaste bok på svenska är Öarna.

Utgivande förlag: Palaver press