Den sorglöse hemsamariten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mikael Bergstrand

Jämför och hitta det billigaste priset på Den sorglöse hemsamariten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den sorglöse hemsamariten är skriven av Mikael Bergstrand och gavs ut 2018-06-08.

Den sorglöse hemsamariten som bok, ljudbok eller e-bok.
Den sorglöse hemsamariten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den sorglöse hemsamariten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den sorglöse hemsamariten. Boken är skriven av författaren Mikael Bergstrand. Piratförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den sorglöse hemsamariten var 2018-06-08.

Originalspråket som Mikael Bergstrand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Den sorglöse hemsamariten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 374.00 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 25 mm och den väger så mycket som 206 g. Den sorglöse hemsamariten ISBN är 9789164205681. Den sorglöse hemsamariten är en fristående bok .


Läs Den sorglöse hemsamariten som bok

För dig som vill köpa och läsa Den sorglöse hemsamariten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den sorglöse hemsamariten som ljudbok

Vill du lyssna på Den sorglöse hemsamariten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den sorglöse hemsamariten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den sorglöse hemsamariten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den sorglöse hemsamariten som pocket

Den sorglöse hemsamariten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den sorglöse hemsamariten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den sorglöse hemsamariten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den sorglöse hemsamariten
 • Författare: Mikael Bergstrand
 • Genre:
 • Förlag: Piratförlaget
 • Utgivningsdatum: 2018-06-08
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 374.00
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789164205681

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den sorglöse hemsamariten?

Den sorglöse hemsamariten är skriven av författaren Mikael Bergstrand

När gavs Den sorglöse hemsamariten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-08.

Var kan jag köpa Den sorglöse hemsamariten?

Vi rekommenderar att du köper Den sorglöse hemsamariten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

_x000D_ Jag gillar Mikael Bergstrands underskruvade humor. Hans kärleksfulla raljerande med oförmögna män och deras tillkortakommanden. Han har en ömhet för kantstötta individer som längtar efter tillhörighet … Det är tidigt 80-tal och tidsmarkörerna kul och äkta. Jag skrattar och blir djupt berörd om vartannat. Kerstin Särneö, TaraDet är Stockholm, tidigt åttiotal. Palme har återtagit regeringsmakten, aids är ännu en okänd sjukdom och i kön till Café Opera närs drömmarna om framgång och lycka. Hit kommer den unge, vackre och plågsamt självupptagne skåningen Matz Zern med ett enda mål: att slå världen med häpnad. Men allting går inte så lätt som han trott. För att klara sin försörjning börjar han arbeta som hemsamarit på Reimersholme. Mötet med pensionärerna förändrar hans syn inte bara på livet utan också på döden. Och när hans väg korsas av litteraturstudenten Carina Carlsson ställs frågan på sin spets. Är han beredd att riskera den chans till kändisskap som plötsligt dykt upp? Den sorglöse hemsamariten är Mikael Bergstrands första roman efter succén med Indientrilogin om Göran och Yogi. Det är en rolig, rapp och rörande berättelse om två unga människor under en på ytan oskyldig tid i Sverige, då allting kändes möjligt. Läsaren får uppfriskande igenkänning kring åttiotalsnyheter som löntagarfonder och Rubiks kub. Det friska språket, kryddat med sublim humor, gör berättelsen lättläst utan att för den skull vara lättviktig. Kristina Albinsson, BTJ _x000D_

Utgivande förlag: Piratförlaget