Den som offrar sig – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christina Gustavson, Simon Ventus

Jämför och hitta det billigaste priset på Den som offrar sig innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den som offrar sig är skriven av Christina Gustavson, Simon Ventus och gavs ut .

Den som offrar sig som bok, ljudbok eller e-bok.
Den som offrar sig

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den som offrar sig

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den som offrar sig. Boken är skriven av författaren Christina Gustavson, Simon Ventus. Förlaget M är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den som offrar sig var .

Originalspråket som Christina Gustavson, Simon Ventus skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den som offrar sig är det: 9789523335226.


Läs Den som offrar sig som bok

För dig som vill köpa och läsa Den som offrar sig som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den som offrar sig som ljudbok

Vill du lyssna på Den som offrar sig som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den som offrar sig som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den som offrar sig som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den som offrar sig som pocket

Den som offrar sig finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den som offrar sig med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den som offrar sig med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den som offrar sig
  • Författare: Christina Gustavson, Simon Ventus
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Förlaget M
  • Utgivningsdatum:
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789523335226

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den som offrar sig?

Den som offrar sig är skriven av författaren Christina Gustavson, Simon Ventus

När gavs Den som offrar sig ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den som offrar sig?

Vi rekommenderar att du köper Den som offrar sig hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En kvinna har blivit stenad till döds i den österbottniska byn Solf. Ett brev som hittas på platsen får kriminalkommissarie Marcus Tapper och hans kolleger att inse att detta är någonting utöver det vanliga. Ett mönster börjar uppenbara sig när ytterligare en person hittas mördad under liknande omständigheter. Enkla sanningar har hamnat i fel händer och polisteamet jagar en dogmatisk mördare. Marcus egen tillvaro vänds dessutom på ända när hans tonårsdotter Anni spårlöst försvinner samtidigt som hans gamla synder väcks till liv. Förtvivlat kämpar Marcus för att balansera karriär med familjeliv. Den här gången önskar han att han hade valt familjen framför utredningen. Detta är den första delen i serien Brottsplats Österbotten.

Utgivande förlag: Förlaget M