Den snoriga snörpen

Den snoriga snörpen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Rihs

Jämför och hitta det billigaste priset på Den snoriga snörpen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den snoriga snörpen är skriven av Cecilia Rihs och gavs ut .

Den snoriga snörpen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den snoriga snörpen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den snoriga snörpen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den snoriga snörpen. Boken är skriven av författaren Cecilia Rihs. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den snoriga snörpen var .

Originalspråket som Cecilia Rihs skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den snoriga snörpen är det: 9789180089708.


Läs Den snoriga snörpen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den snoriga snörpen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den snoriga snörpen som ljudbok

Vill du lyssna på Den snoriga snörpen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den snoriga snörpen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den snoriga snörpen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den snoriga snörpen som pocket

Den snoriga snörpen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den snoriga snörpen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den snoriga snörpen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den snoriga snörpen
  • Författare: Cecilia Rihs
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 169
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089708

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den snoriga snörpen?

Den snoriga snörpen är skriven av författaren Cecilia Rihs

När gavs Den snoriga snörpen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den snoriga snörpen?

Vi rekommenderar att du köper Den snoriga snörpen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Plötsligt fastnar Pys och Kips lådbil i snor! Och ner från trädet hoppar en snörp. Snörpen har ett problem: hon kan inte sluta snora! Och om en timme ska hon på dejt. Py och Kip måste hjälpa snörpen att bli redo för dejten. Annars kommer hon att äta upp dem! Tokig humor och mysrys för läsaren som vill ha monster men mer humor och äckel än skräck. Med komisk monster-inramning är den här serien en unik småstadsdeckare för de yngre läsarna. Jenny Lindqvists roliga illustrationer har mycket detaljer att titta på och varje uppslag har minst en illustration som ger stöd i läsningen. <i>Den snoriga snörpen</i> är den tredje fristående delen i humorserien Monstermästarna. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag