Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Inger Palm

Jämför och hitta det billigaste priset på Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång är skriven av Inger Palm och gavs ut .

Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som bok, ljudbok eller e-bok.
Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 255

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång. Boken är skriven av författaren Inger Palm. Mandarin Media Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång var .

Originalspråket som Inger Palm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Familj & hälsa” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång är det: 9789198842609.


Läs Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som bok

För dig som vill köpa och läsa Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 255 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som ljudbok

Vill du lyssna på Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång som pocket

Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång
  • Författare: Inger Palm
  • Genre: Familj & hälsa
  • Förlag: Mandarin Media Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 255
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198842609

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång?

Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång är skriven av författaren Inger Palm

När gavs Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång?

Vi rekommenderar att du köper Den smala lyckan : professorn med nyckeln till viktnedgång hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Under mitten av 1980-talet etablerad sig snabbmatsjättarna i Sverige. Det var starten till den övervikts epidemi som fortfarande har ett stadigt grepp om svensken. Idag är varannan vuxen svensk överviktig, och övervikten kryper längre ner i åldrarna. Fett och socker är vår nya drog. Och kosten har blivit vår tids nya religion. Många har fastnat i ett matberoende som upplevs som svårt att ta sig ur. Nu måste vi dra i handbromsen för att stoppa utvecklingen, för annars riskerar vi ohälsa tidigt i livet och flera förlorade generationer. Det menar Charlotte Erlanson-Albertsson, professor i medicinsk kemi och fysiologisk, som forskat på aptitkontroll i 40 år. Den här boken beskriver Charlottes upptäckter inom aptitkontroll och via dem sitter hon på nyckeln till viktnedgång. Övervikt handlar inte om dålig disciplin.Det handlar om mättnadshormonerna i tarmen, som styr hur mycket vi äter, och som frigörs i förhållande till vad vi äter. Dofter och smaker är också viktiga medspelare i att äta, och även det styrs från tarmen i samspel med hjärnan. Det finns en enkel lösning på övervikt och matberoende, och den hittade Charlotte i spenat. Ett samtal vid middagsbordet ledde fram till ett stort forskningsgenombrott. I spenaten finns ämnet thylakoider, och ett koncentrat av dessa kan göra oss mätta och nöjda sex timmar efter en måltid. Thylakodierna kan också dämpa längtan efter det söta. Boken bygger på Charlotte Erlanson-Albertssons forskning och erfarenhet och är skriven av Inger Palm, journalist inom hälsa och medicin.

Utgivande förlag: Mandarin Media Förlag