Den otroliga boken om förhistoriska djur

Den otroliga boken om förhistoriska djur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tom Jackson

Jämför och hitta det billigaste priset på Den otroliga boken om förhistoriska djur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den otroliga boken om förhistoriska djur är skriven av Tom Jackson och gavs ut .

Den otroliga boken om förhistoriska djur som bok, ljudbok eller e-bok.
Den otroliga boken om förhistoriska djur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 152

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den otroliga boken om förhistoriska djur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den otroliga boken om förhistoriska djur. Boken är skriven av författaren Tom Jackson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den otroliga boken om förhistoriska djur var .

Originalspråket som Tom Jackson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den otroliga boken om förhistoriska djur är det: 9789180187329.


Läs Den otroliga boken om förhistoriska djur som bok

För dig som vill köpa och läsa Den otroliga boken om förhistoriska djur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 152 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den otroliga boken om förhistoriska djur som ljudbok

Vill du lyssna på Den otroliga boken om förhistoriska djur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den otroliga boken om förhistoriska djur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den otroliga boken om förhistoriska djur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den otroliga boken om förhistoriska djur som pocket

Den otroliga boken om förhistoriska djur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den otroliga boken om förhistoriska djur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den otroliga boken om förhistoriska djur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den otroliga boken om förhistoriska djur
  • Författare: Tom Jackson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 152
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187329

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den otroliga boken om förhistoriska djur?

Den otroliga boken om förhistoriska djur är skriven av författaren Tom Jackson

När gavs Den otroliga boken om förhistoriska djur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den otroliga boken om förhistoriska djur?

Vi rekommenderar att du köper Den otroliga boken om förhistoriska djur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Denna vackert illustrerade bok tar dig med på en upptäcktsresa bakåt i tiden där du får träffa en massa fantastiska, men utdöda, djur. Här kan du läsa om bland annat Megalodon, den största haj som någonsin simmat i världens hav; Arthhropleura, den över två meter långa mångfotingen; Smilodon, det sabeltandade kattdjuret, och den enorma ullhåriga noshörningen som levde under istiden. I storslagna illustrationer och spännande faktatexter presenteras 36 förhistoriska djur som levde på jorden för miljoner år sedan. I samma serie finns även: <i>Den otroliga boken om dinosaurier </i> <i>Den otroliga boken om djur </i> <i>Den otroliga boken om Egyptens skatter </i> <i>Den otroliga boken om farliga djur </i> <i>Den otroliga boken om fåglar </i> <i>Den otroliga boken om hajar </i> <i>Den otroliga boken om havets djur </i> <i>Den otroliga boken om hotade djur </i> <i>Den otroliga boken om hästar </i> <i>Den otroliga boken om reptiler och groddjur</i>

Utgivande förlag: Lind & Co