Den ohyggliga dumheten i Listerås – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Eksath

Jämför och hitta det billigaste priset på Den ohyggliga dumheten i Listerås innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den ohyggliga dumheten i Listerås är skriven av Martin Eksath och gavs ut 2020-08-25.

Den ohyggliga dumheten i Listerås som bok, ljudbok eller e-bok.
Den ohyggliga dumheten i Listerås

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 212

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den ohyggliga dumheten i Listerås

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den ohyggliga dumheten i Listerås. Boken är skriven av författaren Martin Eksath. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den ohyggliga dumheten i Listerås var 2020-08-25.

Originalspråket som Martin Eksath skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den ohyggliga dumheten i Listerås i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 172 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Den ohyggliga dumheten i Listerås ISBN är 9789189219441. Den ohyggliga dumheten i Listerås är en fristående bok .


Läs Den ohyggliga dumheten i Listerås som bok

För dig som vill köpa och läsa Den ohyggliga dumheten i Listerås som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 212 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den ohyggliga dumheten i Listerås som ljudbok

Vill du lyssna på Den ohyggliga dumheten i Listerås som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den ohyggliga dumheten i Listerås som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den ohyggliga dumheten i Listerås som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den ohyggliga dumheten i Listerås som pocket

Den ohyggliga dumheten i Listerås finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den ohyggliga dumheten i Listerås med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den ohyggliga dumheten i Listerås med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den ohyggliga dumheten i Listerås
 • Författare: Martin Eksath
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2020-08-25
 • Pris: 212
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 172
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789189219441

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den ohyggliga dumheten i Listerås?

Den ohyggliga dumheten i Listerås är skriven av författaren Martin Eksath

När gavs Den ohyggliga dumheten i Listerås ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-25.

Var kan jag köpa Den ohyggliga dumheten i Listerås?

Vi rekommenderar att du köper Den ohyggliga dumheten i Listerås hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den ohyggliga dumheten skildrar förvaltningschefen Sven Klavérs öde när han dimper ner i den lagomkorrupta kommunen Listerås. Uppdraget han fått är att få rätsida på kommunens dystra skolresultat. Vad är det egentligen som sätter hinder för att barnen i Listerås ska få sin Drömskola med spännande möjligheter till lärande och utveckling? Med hjälp av sin vän, Ami från Indien, försöker Sven förstå sig på den ohyggliga dumhet som ibland tillåts blomstra, när normalt kloka människor kommer samman i grupp.Berättelsen skildras med humor och värme, men har en seriös underton, då den bygger på verkliga händelser. Många kan nog känna igen karaktärer och situationer, men ingen behöver känna sig särdeles utpekad eller dumhetsförklarad. Den fiktiva kommunen Listerås med sina små oegentligheter lär nämligen finnas och frodas på många håll i landet.Boken kan även användas som diskussionsunderlag i ämnen som organisation, ledarskap, demokrati eller skolutveckling. Fokus kan då riktas mot vad som värderas, vad som accepteras, och vad som inte accepteras och hur allt sammantaget bidrar till att bromsa eller generera utveckling.Det var länge sedan jag skrattade så mycket…helt underbart med den härliga ironin… storyn är superbra… tar upp viktiga frågeställningar… ger en wow-känsla. (lektör Elswig Patriksson)Martin Eksath är doktorand inom utbildningsvetenskap och tidigare förvaltningschef (skolchef). Den ohyggliga dumheten i Listerås är hans debut roman.

Utgivande förlag: Vulkan