Den mörka portalen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mattias Lönnqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Den mörka portalen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den mörka portalen är skriven av Mattias Lönnqvist och gavs ut 2018-09-27.

Den mörka portalen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den mörka portalen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den mörka portalen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den mörka portalen. Boken är skriven av författaren Mattias Lönnqvist. Type & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den mörka portalen var 2018-09-27.

Originalspråket som Mattias Lönnqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den mörka portalen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 443 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 641 g. Den mörka portalen ISBN är 9789176830000. Den mörka portalen är en del av serien: Oldenasagan (del 1).


Läs Den mörka portalen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den mörka portalen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den mörka portalen som ljudbok

Vill du lyssna på Den mörka portalen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den mörka portalen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den mörka portalen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den mörka portalen som pocket

Den mörka portalen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den mörka portalen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den mörka portalen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den mörka portalen
 • Författare: Mattias Lönnqvist
 • Genre: Fantasy
 • Förlag: Type &
 • Utgivningsdatum: 2018-09-27
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 443
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176830000

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den mörka portalen?

Den mörka portalen är skriven av författaren Mattias Lönnqvist

När gavs Den mörka portalen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-27.

Var kan jag köpa Den mörka portalen?

Vi rekommenderar att du köper Den mörka portalen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tre personer söker sin framtid. Ella har alltid drömt om att lära sig magi och studerar nu hos de kvinnliga magikerna. Marmat vill bli soldat, men har tvingats till de manliga magikerna. Tirandim söker sig till kyrkan, i flykt från magikerna och familjens grymma öde.Det har nu gått femhundra år sedan magikerna splittrades och det inbördeskrig som följde. En skör fred råder sedan dess. Kommer freden att hålla? Vad hände med alla magiska föremål och underverk? Vad händer när nyfikenheten blir för stor?

Utgivande förlag: Type &