Den lille prinsen

Den lille prinsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Antoine De Saint-Exupéry

Jämför och hitta det billigaste priset på Den lille prinsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den lille prinsen är skriven av Antoine De Saint-Exupéry och gavs ut .

Den lille prinsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den lille prinsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den lille prinsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den lille prinsen. Boken är skriven av författaren Antoine De Saint-Exupéry. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den lille prinsen var .

Originalspråket som Antoine De Saint-Exupéry skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den lille prinsen är det: 9789180238984.


Läs Den lille prinsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den lille prinsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den lille prinsen som ljudbok

Vill du lyssna på Den lille prinsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den lille prinsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den lille prinsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den lille prinsen som pocket

Den lille prinsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den lille prinsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den lille prinsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den lille prinsen
  • Författare: Antoine De Saint-Exupéry
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 179
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180238984

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den lille prinsen?

Den lille prinsen är skriven av författaren Antoine De Saint-Exupéry

När gavs Den lille prinsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den lille prinsen?

Vi rekommenderar att du köper Den lille prinsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>80-års jubileumsutgåva i ny svensk översättning</b> Mitt ute i Saharaöknen, där en pilot tvingats nödlanda sitt flygplan, dyker en liten prins upp från ingenstans. Det tar lite tid för dem att förstå varandra. Men så kommer också den lille prinsen från en annan planet, där hans ros väntar på honom. Antoine de Saint-Exupérys filosofiska fantasysaga <i>Den lille prinsen</i> är en av världens mest älskade böcker, läst av generation efter generation världen över sedan den gavs ut i original 1943. Här i en specialutgåva inför bokens 80-årsjubileum, i nyöversättning av Evelina Ivarsson och med digitalt restaurerade originalillustrationer. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY [1900-1944] var en fransk författare, pilot, matematiker, uppfinnare och diplomat. I dag är han mest berömd för sin sista bok, den poetiska och filosofiska sagan <i>Den lille prinsen</i> [<i>Le Petit Prince</i>, 1943], vilken också innehåller hans egna illustrationer. Boken tillägnas barnen och adresserar fundamentala frågor om livet och den mänskliga naturen. Som den mest översatta boken i fransk litteratur – utgiven på 260 språk och såld i över 140 miljoner exemplar – hör <i>Den lille prinsen </i>till världens största litterära klassiker.

Utgivande förlag: Modernista