Den lilla onda boken

Den lilla onda boken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magnus Myst

Jämför och hitta det billigaste priset på Den lilla onda boken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den lilla onda boken är skriven av Magnus Myst och gavs ut 2020-10-05.

Den lilla onda boken som bok, ljudbok eller e-bok.
Den lilla onda boken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den lilla onda boken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den lilla onda boken. Boken är skriven av författaren Magnus Myst. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den lilla onda boken var 2020-10-05.

Originalspråket som Magnus Myst skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skräck- & spökhistorier, rysare vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Den lilla onda boken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 116 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 158 x 17 mm och den väger så mycket som 408 g. Den lilla onda boken ISBN är 9789179851590. Den lilla onda boken är en fristående bok .


Läs Den lilla onda boken som bok

För dig som vill köpa och läsa Den lilla onda boken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den lilla onda boken som ljudbok

Vill du lyssna på Den lilla onda boken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den lilla onda boken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den lilla onda boken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den lilla onda boken som pocket

Den lilla onda boken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den lilla onda boken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den lilla onda boken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den lilla onda boken
 • Författare: Magnus Myst
 • Genre: Skräck- & spökhistorier, rysare
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-10-05
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 116
 • Fysiska dimensioner: 218 x 158 x 17 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789179851590

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den lilla onda boken?

Den lilla onda boken är skriven av författaren Magnus Myst

När gavs Den lilla onda boken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-05.

Var kan jag köpa Den lilla onda boken?

Vi rekommenderar att du köper Den lilla onda boken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Härligt läskig läsning för modiga barn! “Pssst! Du där. Ja, jag menar dig. Öppna mig och börja läsa. Nu! Du förstår, jag behöver en medhjälpare för att bli riktigt ond. En försökskanin, kan man säga. Men jag måste varna dig: Mina gåtor och berättelser är definitivt inget för fegisar. Och passar du dig inte, blir du kanske min fånge. För alltid. Men du verkar ha det som krävs. Dig skrämmer man inte i första taget! Du vågar läsa mig från pärm till pärm, eller hur … ?” Läsningen innebär interaktiva utmaningar. Flera mysterier måste lösas. Boken är snyggt och kreativt illustrerad.

Utgivande förlag: Tukan förlag