Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Edna Alsterlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård är skriven av Edna Alsterlund och gavs ut 2012-03-20.

Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som bok, ljudbok eller e-bok.
Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård. Boken är skriven av författaren Edna Alsterlund. Bokförlaget Forum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård var 2012-03-20.

Originalspråket som Edna Alsterlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 347 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 486 g. Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård ISBN är 9789137500614. Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård är en del av serien: Forum POD.


Läs Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som bok

För dig som vill köpa och läsa Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som ljudbok

Vill du lyssna på Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård som pocket

Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård
 • Författare: Edna Alsterlund
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Bokförlaget Forum
 • Utgivningsdatum: 2012-03-20
 • Pris: 206
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 347
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789137500614

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård?

Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård är skriven av författaren Edna Alsterlund

När gavs Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-03-20.

Var kan jag köpa Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård?

Vi rekommenderar att du köper Den längsta ronden : Om kärlek, demenssjukdom och anhörigvård hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Edna Alsterlund träffar Ingemar Johansson första gången i USA, 1979. Trots åldersskillnaden, sexton år, finner de varandra.Efter femton goda år tillsammans börjar Edna oroas av förändringar i Ingemars personlighet. Han får humörsvängningar, kör vilse och hittar inte hem. Han beter sig bisarrt och blir fixerad vid alkohol. Till slut får Edna klarhet. Ingemar har drabbats av Alzheimers sjukdom. Och han saknar själv all sjukdomsinsikt.Den längsta ronden (2010) är en bok om att vårda en anhörig som drabbats av Alzheimers sjukdom, ofta kallad “de anhörigas sjukdom”. Författaren skriver öppenhjärtigt men också med stor respekt och kärlek om hur tillvaron blir en kamp för att få livet att fungera, hur hon försöker tillgodose Ingemars behov och samtidigt på olika sätt skydda honom mot omgivningens alltmer intensiva spekulationer.

Utgivande förlag: Bokförlaget Forum