Den hemsökta hockeypucken

Den hemsökta hockeypucken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Kingsley Troupe

Jämför och hitta det billigaste priset på Den hemsökta hockeypucken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den hemsökta hockeypucken är skriven av Thomas Kingsley Troupe och gavs ut 2018-05-07.

Den hemsökta hockeypucken som bok, ljudbok eller e-bok.
Den hemsökta hockeypucken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den hemsökta hockeypucken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den hemsökta hockeypucken. Boken är skriven av författaren Thomas Kingsley Troupe. Bokförlaget Hegas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den hemsökta hockeypucken var 2018-05-07.

Originalspråket som Thomas Kingsley Troupe skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skräck- & spökhistorier, rysare vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Den hemsökta hockeypucken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 113 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 147 x 15 mm och den väger så mycket som 322 g. Den hemsökta hockeypucken ISBN är . Den hemsökta hockeypucken är en del av serien: Antik-ligan (del 1).


Läs Den hemsökta hockeypucken som bok

För dig som vill köpa och läsa Den hemsökta hockeypucken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den hemsökta hockeypucken som ljudbok

Vill du lyssna på Den hemsökta hockeypucken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den hemsökta hockeypucken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den hemsökta hockeypucken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den hemsökta hockeypucken som pocket

Den hemsökta hockeypucken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den hemsökta hockeypucken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den hemsökta hockeypucken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den hemsökta hockeypucken
 • Författare: Thomas Kingsley Troupe
 • Genre: Skräck- & spökhistorier, rysare
 • Förlag: Bokförlaget Hegas
 • Utgivningsdatum: 2018-05-07
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 113
 • Fysiska dimensioner: 215 x 147 x 15 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den hemsökta hockeypucken?

Den hemsökta hockeypucken är skriven av författaren Thomas Kingsley Troupe

När gavs Den hemsökta hockeypucken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-07.

Var kan jag köpa Den hemsökta hockeypucken?

Vi rekommenderar att du köper Den hemsökta hockeypucken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vilmer och hans kompis Hai är ute i trädgården. En hockeypuck flyger plötsligt ut genom grannens fönster. Och det är inte grannen som har kastat den. Vad är det som händer? Har det något med den gamla butiken att göra? Tvillingarna Juno och Isa har precis flyttat in där. De dras in i mysteriet och försöker lösa det. Varför är pucken hemsökt? Och vad kan fyra barn göra åt det? Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå!

Utgivande förlag: Bokförlaget Hegas