Den gudomliga komedin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dante Alighieri

Jämför och hitta det billigaste priset på Den gudomliga komedin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den gudomliga komedin är skriven av Dante Alighieri och gavs ut 2022-05-31.

Den gudomliga komedin som bok, ljudbok eller e-bok.
Den gudomliga komedin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den gudomliga komedin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den gudomliga komedin. Boken är skriven av författaren Dante Alighieri. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den gudomliga komedin var 2022-05-31.

Originalspråket som Dante Alighieri skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Den gudomliga komedin i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Den gudomliga komedin ISBN är 9789174997095. Den gudomliga komedin är en fristående bok .


Läs Den gudomliga komedin som bok

För dig som vill köpa och läsa Den gudomliga komedin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den gudomliga komedin som ljudbok

Vill du lyssna på Den gudomliga komedin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den gudomliga komedin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den gudomliga komedin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den gudomliga komedin som pocket

Den gudomliga komedin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den gudomliga komedin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den gudomliga komedin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den gudomliga komedin
 • Författare: Dante Alighieri
 • Genre:
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2022-05-31
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789174997095

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den gudomliga komedin?

Den gudomliga komedin är skriven av författaren Dante Alighieri

När gavs Den gudomliga komedin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-05-31.

Var kan jag köpa Den gudomliga komedin?

Vi rekommenderar att du köper Den gudomliga komedin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Modernista