Den frusna polisen

Den frusna polisen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christina Olséni, Micke Hansen

Jämför och hitta det billigaste priset på Den frusna polisen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den frusna polisen är skriven av Christina Olséni, Micke Hansen och gavs ut .

Den frusna polisen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den frusna polisen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den frusna polisen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den frusna polisen. Boken är skriven av författaren Christina Olséni, Micke Hansen. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den frusna polisen var .

Originalspråket som Christina Olséni, Micke Hansen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den frusna polisen är det: 9789180186094.


Läs Den frusna polisen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den frusna polisen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den frusna polisen som ljudbok

Vill du lyssna på Den frusna polisen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den frusna polisen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den frusna polisen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den frusna polisen som pocket

Den frusna polisen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den frusna polisen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den frusna polisen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den frusna polisen
  • Författare: Christina Olséni, Micke Hansen
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186094

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den frusna polisen?

Den frusna polisen är skriven av författaren Christina Olséni, Micke Hansen

När gavs Den frusna polisen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den frusna polisen?

Vi rekommenderar att du köper Den frusna polisen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sedan kriminalkommissarie Frank Mobergs hustru oväntat gått bort ett halvår tidigare, har Frank hårdnackat vägrat att prata med företagshälsovårdens psykolog. Istället begraver han sig i arbete och oroar sig samtidigt för sin sävliga och något överviktiga bassett, Betty, som är ensam hemma på dagarna. När Franks gamle far, Gösta, ringer i panik och hasplar ur sig att han gjort ett makabert fynd i en av andelsfrysarna i Glemmingebro blir det startskottet på Franks jakt efter en kallblodig mördare som hemvant rör sig på Ystads pittoreska kullerstensgator. Då Frank har en personlig koppling till offret bestämmer han sig för att ta hand om utredningen på egen hand och lämnar in polisbrickan med förevändningen att han vill gå i pension ett år tidigare än planerat. I samma veva flyttar hans vuxna dotter hem efter en uppslitande skilsmässa och hans och dotterns relation blir allt annat än friktionsfri. När sedan Gösta brådstörtat lämnar äldreboendet Lyckan för att även han flytta in till Frank, är katastrofen nära. <i>Den frusna polisen</i> är den första delen i Ystadmorden, en ny humoristisk deckarserie av författarduon bakom Mord i Falsterbo, Christina Olséni och Micke Hansen. CHRISTINA OLSÉNI är entreprenör och civilekonom med många år i internationella koncerner. MICKE HANSEN har under många år arbetat som artist, låtskrivare och manusförfattare till tv.

Utgivande förlag: Lind & Co