Den förtrollande goda marmeladen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Snezana Lindskog

Jämför och hitta det billigaste priset på Den förtrollande goda marmeladen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den förtrollande goda marmeladen är skriven av Snezana Lindskog och gavs ut .

Den förtrollande goda marmeladen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den förtrollande goda marmeladen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den förtrollande goda marmeladen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den förtrollande goda marmeladen. Boken är skriven av författaren Snezana Lindskog. Belvida Bell är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den förtrollande goda marmeladen var .

Originalspråket som Snezana Lindskog skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den förtrollande goda marmeladen är det: 9789198848373.


Läs Den förtrollande goda marmeladen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den förtrollande goda marmeladen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den förtrollande goda marmeladen som ljudbok

Vill du lyssna på Den förtrollande goda marmeladen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den förtrollande goda marmeladen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den förtrollande goda marmeladen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den förtrollande goda marmeladen som pocket

Den förtrollande goda marmeladen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den förtrollande goda marmeladen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den förtrollande goda marmeladen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den förtrollande goda marmeladen
  • Författare: Snezana Lindskog
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Belvida Bell
  • Utgivningsdatum:
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848373

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den förtrollande goda marmeladen?

Den förtrollande goda marmeladen är skriven av författaren Snezana Lindskog

När gavs Den förtrollande goda marmeladen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den förtrollande goda marmeladen?

Vi rekommenderar att du köper Den förtrollande goda marmeladen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Häxan Tyras värsta mardröm är att träffa barn. Runt hennes godishus smyger elaka barn. Vad ska hon ta sig till? Hon tror att hon har ett recept på en förtrollande god marmelad som kanske kan förändra allt. Hos Tyra bor även små regnbågsflugor som har en del kloka ord att dela med sig. Följ med hem till Tyra och se om hon lyckas. Alla på vår jord är lika mycket värda, till och med minsta lilla insekt. Alla har något gott inom sig. Om vi hjälps åt så mår vi alla bättre.

Utgivande förlag: Belvida Bell