Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Lander

Jämför och hitta det billigaste priset på Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer är skriven av Ingrid Lander och gavs ut 2018-12-31.

Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som bok, ljudbok eller e-bok.
Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer. Boken är skriven av författaren Ingrid Lander. Égalité bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer var 2018-12-31.

Originalspråket som Ingrid Lander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sjukdom & missbruk: sociala aspekter vilket ger den Ohi-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 369 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 150 x 21 mm och den väger så mycket som 628 g. Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer ISBN är 9789198420302. Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer är en fristående bok .


Läs Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som bok

För dig som vill köpa och läsa Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som ljudbok

Vill du lyssna på Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer som pocket

Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer
 • Författare: Ingrid Lander
 • Genre: Sjukdom & missbruk: sociala aspekter
 • Förlag: Égalité bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2018-12-31
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 369
 • Fysiska dimensioner: 225 x 150 x 21 mm
 • SAB: Ohi-c
 • ISBN: 9789198420302

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer?

Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer är skriven av författaren Ingrid Lander

När gavs Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-31.

Var kan jag köpa Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer?

Vi rekommenderar att du köper Den flygande maran : den normativa femininitetens exkluderingsmekanismer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken bygger på en etnografisk studie där vi på nära håll får följa åtta narkotikabrukande kvinnor i Stockholmsregionen och hur deras liv, levnadsförhållanden och handlingsutrymmen utvecklats över tid. Den ursprungliga studien gjordes i slutet av 1990-talet och publicerades 2003 – med samma titel nu – och var Ingrid Landers avhandling i kriminologi. Tretton år efter det att den första studien avslutats, återvände hon till samma kvinnor. Resultatet av denna uppföljningsstudie redovisas i ett nytt avslutande kapitel av denna reviderade nyutgåva av hennes avhandling. Vi får ta del av hur de åtta kvinnorna förhåller sig till samhällets dominerande föreställningar om dem som missbrukande kvinnor. Deras liv har färgats av den sociala positionen som missbrukare, vilken är både stigmatiserande och i alla avseenden socialt exkluderande. Deras berättelser om sina liv relateras till dels andras och egna normer för hur en kvinna ska och bör vara, dels föreställningar om normalitet och avvikelse. I kvinnornas berättelser om sina liv och sin vardag och de liv de levt framträder också deras bilder av sig själva.

Utgivande förlag: Égalité bokförlag