Den ädla konsten of not giving a f*ck – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mark Manson

Jämför och hitta det billigaste priset på Den ädla konsten of not giving a f*ck innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den ädla konsten of not giving a f*ck är skriven av Mark Manson och gavs ut 2018-08-22.

Den ädla konsten of not giving a f*ck som bok, ljudbok eller e-bok.
Den ädla konsten of not giving a f*ck

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den ädla konsten of not giving a f*ck

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den ädla konsten of not giving a f*ck. Boken är skriven av författaren Mark Manson. Mima Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den ädla konsten of not giving a f*ck var 2018-08-22.

Originalspråket som Mark Manson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Populärpsykologi vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Den ädla konsten of not giving a f*ck i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 186 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 137 x 10 mm och den väger så mycket som 296 g. Den ädla konsten of not giving a f*ck ISBN är 9789188681850. Den ädla konsten of not giving a f*ck är en fristående bok .


Läs Den ädla konsten of not giving a f*ck som bok

För dig som vill köpa och läsa Den ädla konsten of not giving a f*ck som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den ädla konsten of not giving a f*ck som ljudbok

Vill du lyssna på Den ädla konsten of not giving a f*ck som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den ädla konsten of not giving a f*ck som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den ädla konsten of not giving a f*ck som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den ädla konsten of not giving a f*ck som pocket

Den ädla konsten of not giving a f*ck finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den ädla konsten of not giving a f*ck med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den ädla konsten of not giving a f*ck med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den ädla konsten of not giving a f*ck
 • Författare: Mark Manson
 • Genre: Populärpsykologi
 • Förlag: Mima Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-08-22
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 186
 • Fysiska dimensioner: 216 x 137 x 10 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789188681850

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den ädla konsten of not giving a f*ck?

Den ädla konsten of not giving a f*ck är skriven av författaren Mark Manson

När gavs Den ädla konsten of not giving a f*ck ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-22.

Var kan jag köpa Den ädla konsten of not giving a f*ck?

Vi rekommenderar att du köper Den ädla konsten of not giving a f*ck hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

 I sin miljonsäljande succébok presenterar Mark Manson ett på ytan enkelt och samtidigt revolutionerande perspektiv: Att bry sig mindre och om Länge har vi fått höra att livet blir bättre om vi bara »tänker positivt«, har större ambitioner och försöker mer. Mark Manson säger, med glimten i ögat, »fuck that!«. Det som i praktiken fungerar är att utgå från verkligheten som den är (inte sällan ologisk, oförutsägbar och fucked up) och från oss själva och vad som är rätt för just oss. Och att sedan fokusera, inte på alla möjliga saker som omgivningen vill få oss att tro är nödvändiga (t.ex. att imponera på andra, att alltid ha rätt, att vara framgångsrika i alla sammanhang) utan på det vi verkligen, innerst inne, bryr oss om. Det är först när vi gör det som vi är på rätt väg i tillvaron. I MARK MANSON [f. 1984] är en amerikansk författare vars självbetitlade blogg där han avhandlar ämnen som relationer, livsval och populärpsykologi har över 2 miljoner besökare i månaden. Den ädla konsten of Not Giving a F*ck [The Subtle Art of Not Giving a F*ck] har blivit en internationell supersuccé och redan sålt i över 3 miljoner exemplar. Mark Manson är bosatt i New York. “Längtan efter positiva upplevelser utgör i sig en negativ upplevelse. Och, paradoxalt nog, är en acceptans av egna negativa erfarenheter i sig något positivt.” Mark Manson “En in-your-face-guide till att leva med integritet och finna lycka även i stundtals svåra situationer. Full av vettiga råd som går emot dina vanliga instinkter, en njutning att läsa och väl värd att läsa om. En måttstock som andra självhjälpsböcker borde mätas med.” KIRKUS REVIEWS “Motståndskraft, lycka och frihet kommer ur att veta vad du ska bry dig om och vad du inte ska bry dig om. Det här är en mästerlig, filosofisk och praktisk bok som lär dig att göra just det.” RYAN HOLIDAY, författare till New York Times-bästsäljarenThe Obstacle is the Way and Ego is the Enemy  Den ädla konsten of Not Giving a F*ck får du mängder av skarpa, underhållande anekdoter som illustrerar varför det här perspektivet är så kraftfullt och får oss att må mycket bättre. Du får också ett stort antal kon- kreta tips för hur du förbättrar ditt liv genom att bry dig om färre, men rätt saker.färre saker är den mest effektiva nyckeln till ett lyckligt liv! VÄRLDSSUCCÉN – NU ÖVER 3 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR!   

Utgivande förlag: Mima Förlag