Den ädla konsten att vara elak – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dag Öhrlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Den ädla konsten att vara elak innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den ädla konsten att vara elak är skriven av Dag Öhrlund och gavs ut 2017-10-31.

Den ädla konsten att vara elak som bok, ljudbok eller e-bok.
Den ädla konsten att vara elak

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den ädla konsten att vara elak

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den ädla konsten att vara elak. Boken är skriven av författaren Dag Öhrlund. Lava Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den ädla konsten att vara elak var 2017-10-31.

Originalspråket som Dag Öhrlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Humor vilket ger den Hc.017 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Den ädla konsten att vara elak i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 247 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 145 x 20 mm och den väger så mycket som 410 g. Den ädla konsten att vara elak ISBN är 9789188529497. Den ädla konsten att vara elak är en del av serien: Konsten att vara elak (del 1).


Läs Den ädla konsten att vara elak som bok

För dig som vill köpa och läsa Den ädla konsten att vara elak som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den ädla konsten att vara elak som ljudbok

Vill du lyssna på Den ädla konsten att vara elak som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den ädla konsten att vara elak som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den ädla konsten att vara elak som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den ädla konsten att vara elak som pocket

Den ädla konsten att vara elak finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den ädla konsten att vara elak med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den ädla konsten att vara elak med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den ädla konsten att vara elak
 • Författare: Dag Öhrlund
 • Genre: Humor
 • Förlag: Lava Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-10-31
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 247
 • Fysiska dimensioner: 190 x 145 x 20 mm
 • SAB: Hc.017
 • ISBN: 9789188529497

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den ädla konsten att vara elak?

Den ädla konsten att vara elak är skriven av författaren Dag Öhrlund

När gavs Den ädla konsten att vara elak ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-31.

Var kan jag köpa Den ädla konsten att vara elak?

Vi rekommenderar att du köper Den ädla konsten att vara elak hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Elak uppmuntringsbokVi har alla varit lockade att svara något riktigt oförskämt på en dum fråga, bara för att se reaktionen. Därför känner man omedelbart igen sig när man slår upp Den ädla konsten att vare elak. Efter den första chocken går det inte att sluta skratta. Aldrig tidigare har människor blivit så illa bemötta när de sökt jobb, kontaktat försäkringsbolaget, rådfrågat sin läkare, satt in en kontaktannons eller försökt få sin bok utgiven. Författarna släpper alla hämningar och snuddar ibland vid anständighetens gräns för att roa alla oavsett kön, partitillhörighet och social ställning. Människotyperna är bekanta och en och annan kändis får sig en välförtjänt känga.Den ädla konsten att vara elak är en välment käftsmäll alla borde få i present.Dag Öhrlund har under sitt äventyrliga liv som reporter och fotograf rest och arbetat i 35 länder, skrivit tusentals reportage och tagit över en miljon bilder. Han har överlevt en terrorbomb, blivit beskjuten, varit förlamad, suttit i rullstol och varit nära döden flera gånger. Som författare ligger han på topplistorna med sina deckare och har deltagit i mer än 50 böcker. Han bor i Stockholm och Cape Coral, Florida, tillsammans med sin fru Carina och den kinesiska nakenhunden Carl Sigvard.Lars Thunell har jobbat med information, reklam och tidningsproduktion i hela sitt yrkesverksamma liv. Vid sidan av det nuvarande jobbet som grafisk formgivare på ett månadsmagasin, skriver han romaner och noveller. Han har fått två romaner utgivna av förlag och en tredje ligger färdig för utgivning under hösten 2017. Därutöver har han medverkat i fyra novellsamlingar. Lars är bosatt i Göteborg men med rötter i Dalarna.

Utgivande förlag: Lava Förlag