Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv

Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mikael Nehrer

Jämför och hitta det billigaste priset på Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv är skriven av Mikael Nehrer och gavs ut .

Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som bok, ljudbok eller e-bok.
Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 257

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv. Boken är skriven av författaren Mikael Nehrer. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv var .

Originalspråket som Mikael Nehrer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv är det: 9789180275422.


Läs Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som bok

För dig som vill köpa och läsa Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 257 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som ljudbok

Vill du lyssna på Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv som pocket

Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv
  • Författare: Mikael Nehrer
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: BoD
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 257
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180275422

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv?

Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv är skriven av författaren Mikael Nehrer

När gavs Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv?

Vi rekommenderar att du köper Deals! : konsten att ge utan att förlora sig själv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En story om möjligheter bland människor i nutid, i en resturang, i en stad någonstans i Sverige.

Utgivande förlag: BoD