De vilda och den magiska cykeln – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Rihs

Jämför och hitta det billigaste priset på De vilda och den magiska cykeln innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De vilda och den magiska cykeln är skriven av Cecilia Rihs och gavs ut 2021-02-01.

De vilda och den magiska cykeln som bok, ljudbok eller e-bok.
De vilda och den magiska cykeln

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 146

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De vilda och den magiska cykeln

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De vilda och den magiska cykeln. Boken är skriven av författaren Cecilia Rihs. Olika Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De vilda och den magiska cykeln var 2021-02-01.

Originalspråket som Cecilia Rihs skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äventyr & Spänning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa De vilda och den magiska cykeln i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 105 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 155 x 13 mm och den väger så mycket som 306 g. De vilda och den magiska cykeln ISBN är 9789188613295. De vilda och den magiska cykeln är en del av serien: De vilda.


Läs De vilda och den magiska cykeln som bok

För dig som vill köpa och läsa De vilda och den magiska cykeln som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 146 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De vilda och den magiska cykeln som ljudbok

Vill du lyssna på De vilda och den magiska cykeln som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De vilda och den magiska cykeln som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De vilda och den magiska cykeln som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De vilda och den magiska cykeln som pocket

De vilda och den magiska cykeln finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De vilda och den magiska cykeln med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De vilda och den magiska cykeln med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De vilda och den magiska cykeln
 • Författare: Cecilia Rihs
 • Genre: Äventyr & Spänning
 • Förlag: Olika Förlag
 • Utgivningsdatum: 2021-02-01
 • Pris: 146
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 105
 • Fysiska dimensioner: 215 x 155 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188613295

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De vilda och den magiska cykeln?

De vilda och den magiska cykeln är skriven av författaren Cecilia Rihs

När gavs De vilda och den magiska cykeln ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-02-01.

Var kan jag köpa De vilda och den magiska cykeln?

Vi rekommenderar att du köper De vilda och den magiska cykeln hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En bok med märkliga manicker, spännande vändningar och många skratt!Jag önskade mig en ny cykel. Men istället får jag en livsfarlig gammal skruttcykel. Den tokflyger och kraschlandar. Inte nog med det. Den säger åt Kian och mig att vi måste befria en stulen mojäng. Hur galen får en cykel bli? Jag och Kian kallar oss De Vilda. I den här boken löser vi mysteriet med den magiska cykeln.OLIKA är ett flerfaldigt prisbelönat förlag som utmanar stereotyper med normkreativitet. Vi brinner för jämställdhet och hållbarhet och trycker Svanenmärkt. När du köper böcker eller utbildning från oss bidrar du även till barns och ungas rättigheter. Tillsammans förändrar vi världen!

Utgivande förlag: Olika Förlag