De tre stridsfälten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Francis Frangipane

Jämför och hitta det billigaste priset på De tre stridsfälten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De tre stridsfälten är skriven av Francis Frangipane och gavs ut 2013-08-01.

De tre stridsfälten som bok, ljudbok eller e-bok.
De tre stridsfälten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 160

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De tre stridsfälten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De tre stridsfälten. Boken är skriven av författaren Francis Frangipane. Evangelie är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De tre stridsfälten var 2013-08-01.

Originalspråket som Francis Frangipane skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa De tre stridsfälten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 196 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 198 x 130 x 13 mm och den väger så mycket som 169 g. De tre stridsfälten ISBN är 9789197976572. De tre stridsfälten är en fristående bok .


Läs De tre stridsfälten som bok

För dig som vill köpa och läsa De tre stridsfälten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 160 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De tre stridsfälten som ljudbok

Vill du lyssna på De tre stridsfälten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De tre stridsfälten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De tre stridsfälten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De tre stridsfälten som pocket

De tre stridsfälten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De tre stridsfälten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De tre stridsfälten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De tre stridsfälten
 • Författare: Francis Frangipane
 • Genre: Religion
 • Förlag: Evangelie
 • Utgivningsdatum: 2013-08-01
 • Pris: 160
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 196
 • Fysiska dimensioner: 198 x 130 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197976572

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De tre stridsfälten?

De tre stridsfälten är skriven av författaren Francis Frangipane

När gavs De tre stridsfälten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-01.

Var kan jag köpa De tre stridsfälten?

Vi rekommenderar att du köper De tre stridsfälten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Segern börjar med namnet Jesus på dina läppar, men den fullbordas inte förrän Jesu natur finns i ditt hjärta”Detta är en bok om Kristuslikhet och när helst Guds rike synliggörs på jorden utmanar det mörkrets fästen. Som troende är vi involverade i omfattande krigföring och Jesus lovade oss att dödsrikets portar ska inte kunna stå emot den församling han bygger.Boken utforskar de tre sfärerna av andlig krigföring som varje mogen kristen möter: sinnet, församlingen och den himmelska världen. “Ty även om vi lever här i världen, strider vi inte på världens sätt. De vapen vi strider med är inte svaga utan har makt inför Gud att bryta ner fästen.” (2 Kor 10:3-4)Djävulen regerar varhelst mörker råder och all framgångsrik befrielse måste därför börja med att först ta bort det som skyddar fienden. Då kan Ordets och Andens mäktiga vapen effektivt plundra Satans hus.Francis Frangipane är föreståndare i River of Life Church i Cedar Rapids, Iowa. Han har författat ett flertal böcker och på svenska finns sedan tidigare hans bok Herrens Hus översatt.

Utgivande förlag: Evangelie