De tre musketörerna. Del 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alexandre Dumas

Jämför och hitta det billigaste priset på De tre musketörerna. Del 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De tre musketörerna. Del 2 är skriven av Alexandre Dumas och gavs ut .

De tre musketörerna. Del 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
De tre musketörerna. Del 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 194

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om De tre musketörerna. Del 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De tre musketörerna. Del 2. Boken är skriven av författaren Alexandre Dumas. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De tre musketörerna. Del 2 var .

Originalspråket som Alexandre Dumas skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för De tre musketörerna. Del 2 är det: 9789198848175.


Läs De tre musketörerna. Del 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa De tre musketörerna. Del 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 194 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De tre musketörerna. Del 2 som ljudbok

Vill du lyssna på De tre musketörerna. Del 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs De tre musketörerna. Del 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De tre musketörerna. Del 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De tre musketörerna. Del 2 som pocket

De tre musketörerna. Del 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De tre musketörerna. Del 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De tre musketörerna. Del 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: De tre musketörerna. Del 2
  • Författare: Alexandre Dumas
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 194
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848175

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De tre musketörerna. Del 2?

De tre musketörerna. Del 2 är skriven av författaren Alexandre Dumas

När gavs De tre musketörerna. Del 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa De tre musketörerna. Del 2?

Vi rekommenderar att du köper De tre musketörerna. Del 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Äventyrsroman som handlar om den modige ynglingen D"Artagnan som kommer till Paris för att bli musketör. De tre musketörerna Athos, Portos och Aramis korsar D"Artagnans väg och tillsammans dras de in i maktens intriger. D"Artagnan blir häftigt förälskad i en förtjusande hovdam medan konflikten med England och den lömska kardinal Richelieu lurar i bakgrunden. Spänning, kärlek och inte minst oskiljaktig vänskap!

Utgivande förlag: Darkness Publishing