De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arthur Freeman

Jämför och hitta det billigaste priset på De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem är skriven av Arthur Freeman och gavs ut 2008-08-20.

De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som bok, ljudbok eller e-bok.
De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 52

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem. Boken är skriven av författaren Arthur Freeman. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem var 2008-08-20.

Originalspråket som Arthur Freeman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 344 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 115 x 20 mm och den väger så mycket som 180 g. De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem ISBN är 9789127115811. De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem är en fristående bok .


Läs De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som bok

För dig som vill köpa och läsa De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 52 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som ljudbok

Vill du lyssna på De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem som pocket

De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem
 • Författare: Arthur Freeman
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2008-08-20
 • Pris: 52
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 344
 • Fysiska dimensioner: 150 x 115 x 20 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789127115811

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem?

De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem är skriven av författaren Arthur Freeman

När gavs De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-08-20.

Var kan jag köpa De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem?

Vi rekommenderar att du köper De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I vårt tänkande styrs vi ofta av orealistiska föreställningar om vår omvärld och oss själva. Detta får till följd att vi gör missbedömingar som blir alltmer besvärande för oss och som färgar allt större områden av vårt beslutsfattande. För att komma ifrån sådana vrångbilder av verkligheten har Freeman och DeWolf sammanställt en lista på de vanligaste misstagen som vi gör. De presenterar också flera enkla tekniker som man kan använda sig av för att öka förmågan att tänka klart och förhindra felbedömningar och fel. Förord och fackgranskning Börje Wistedt.Översättning Per Rundgren

Utgivande förlag: Natur &amp