De osynliga städerna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Italo Calvino

Jämför och hitta det billigaste priset på De osynliga städerna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De osynliga städerna är skriven av Italo Calvino och gavs ut 2017-12-01.

De osynliga städerna som bok, ljudbok eller e-bok.
De osynliga städerna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 218

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De osynliga städerna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De osynliga städerna. Boken är skriven av författaren Italo Calvino. Natur & Kultur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De osynliga städerna var 2017-12-01.

Originalspråket som Italo Calvino skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa De osynliga städerna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 174 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 10 mm och den väger så mycket som 230 g. De osynliga städerna ISBN är . De osynliga städerna är en fristående bok .


Läs De osynliga städerna som bok

För dig som vill köpa och läsa De osynliga städerna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 218 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De osynliga städerna som ljudbok

Vill du lyssna på De osynliga städerna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De osynliga städerna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De osynliga städerna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De osynliga städerna som pocket

De osynliga städerna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De osynliga städerna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De osynliga städerna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De osynliga städerna
 • Författare: Italo Calvino
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Utgivningsdatum: 2017-12-01
 • Pris: 218
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 174
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 10 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De osynliga städerna?

De osynliga städerna är skriven av författaren Italo Calvino

När gavs De osynliga städerna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-01.

Var kan jag köpa De osynliga städerna?

Vi rekommenderar att du köper De osynliga städerna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Natur & Kultur