De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Börje Svensson

Jämför och hitta det billigaste priset på De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar är skriven av Börje Svensson och gavs ut 2012-08-15.

De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som bok, ljudbok eller e-bok.
De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 240

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar. Boken är skriven av författaren Börje Svensson. Ordfront är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar var 2012-08-15.

Originalspråket som Börje Svensson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sexuella övergrepp & trakasserier vilket ger den Vndp,Oepa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 191 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 10 mm och den väger så mycket som 290 g. De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar ISBN är 9789174411232. De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar är en fristående bok .


Läs De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som bok

För dig som vill köpa och läsa De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 240 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som ljudbok

Vill du lyssna på De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar som pocket

De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar
 • Författare: Börje Svensson
 • Genre: Sexuella övergrepp & trakasserier
 • Förlag: Ordfront
 • Utgivningsdatum: 2012-08-15
 • Pris: 240
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 191
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 10 mm
 • SAB: Vndp,Oepa
 • ISBN: 9789174411232

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar?

De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar är skriven av författaren Börje Svensson

När gavs De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-15.

Var kan jag köpa De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar?

Vi rekommenderar att du köper De mest hatade : om pedofiler och andra sexualbrottslingar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Få brott väcker sådan avsmak som sexuella övergrepp, speciellt de som drabbar barnen – inte bara hos en laglydig allmänhet utan också bland medfångarna i fängelset som ser på en sexualbrottsling med största avsky.De mest hatade tar huvudsakligen avstamp i det arbete Börje Svensson under drygt tio år utfört på Norrtäljefängelsets sexualbrottsavdelning.Men det handlar inte så mycket om behandlingen som om de tankar det väckt hos honom och de reflexioner han gjort i mötet med de manliga förövarna. Vad är det för sorts människor egentligen och hur blev de sådana?Han funderar också över vilka konsekvenser brottet får för offret, de anhöriga och närstående.De mest hatade är en angelägen och insiktsfull bok som ser bortom schablonerna. Sexualbrott måste bekämpas, om det är alla eniga. Därför behöver vi öka vår kunskap, inte enbart för offren utan även för människorna bakom brotten.

Utgivande förlag: Ordfront