De kallar mig bög – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av David Zaar

Jämför och hitta det billigaste priset på De kallar mig bög innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De kallar mig bög är skriven av David Zaar och gavs ut 2018-08-14.

De kallar mig bög som bok, ljudbok eller e-bok.
De kallar mig bög

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 98

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De kallar mig bög

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De kallar mig bög. Boken är skriven av författaren David Zaar. Tallbergs Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De kallar mig bög var 2018-08-14.

Originalspråket som David Zaar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa De kallar mig bög i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 103 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 140 x 5 mm och den väger så mycket som 199 g. De kallar mig bög ISBN är 9789198423464. De kallar mig bög är en fristående bok .


Läs De kallar mig bög som bok

För dig som vill köpa och läsa De kallar mig bög som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 98 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De kallar mig bög som ljudbok

Vill du lyssna på De kallar mig bög som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De kallar mig bög som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De kallar mig bög som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De kallar mig bög som pocket

De kallar mig bög finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De kallar mig bög med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De kallar mig bög med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De kallar mig bög
 • Författare: David Zaar
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Tallbergs Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-08-14
 • Pris: 98
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 103
 • Fysiska dimensioner: 210 x 140 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198423464

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De kallar mig bög?

De kallar mig bög är skriven av författaren David Zaar

När gavs De kallar mig bög ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-14.

Var kan jag köpa De kallar mig bög?

Vi rekommenderar att du köper De kallar mig bög hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I flera år blev jag kränkt på grund av min bisexualitet och jag fick dagligen utstå diverse skällsord från människor i min omgivning. Det var inte lätt att växa upp i en småstad utan någon som helst möjlighet att någonsin kunna vara anonym. En dag satt jag i hallen med en kniv mot min handled, men jag skar inte. De som kränkte mig skulle inte få vinna, jag skulle visa att jag var starkare än dem. Jag har fått arbeta hårt för det jag velat uppnå och för att nå mina mål och visioner. Målet var att flytta till Stockholm och göra mig en karriär. Jag ville visa de som utsatte mig för kränkningar att jag minsann skulle lyckas med mina mål i livet. Det är där jag befinner mig nu. Jag har lyckats. Välkommen att följa med på min resa.

Utgivande förlag: Tallbergs Förlag