De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Vargö

Jämför och hitta det billigaste priset på De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk är skriven av Lars Vargö och gavs ut 2011-02-25.

De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som bok, ljudbok eller e-bok.
De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk. Boken är skriven av författaren Lars Vargö. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk var 2011-02-25.

Originalspråket som Lars Vargö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kultur vilket ger den 760,If.47-oec som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 83 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 272 x 220 x 12 mm och den väger så mycket som 600 g. De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk ISBN är 9789173314183. De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk är en fristående bok .


Läs De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som bok

För dig som vill köpa och läsa De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som ljudbok

Vill du lyssna på De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk som pocket

De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk
 • Författare: Lars Vargö
 • Genre: Kultur
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2011-02-25
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 83
 • Fysiska dimensioner: 272 x 220 x 12 mm
 • SAB: 760,If.47-oec
 • ISBN: 9789173314183

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk?

De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk är skriven av författaren Lars Vargö

När gavs De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-02-25.

Var kan jag köpa De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk?

Vi rekommenderar att du köper De hundra skratten : japanska träsnitt som maktens bildspråk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Carlsson