De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robin Sharma

Jämför och hitta det billigaste priset på De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari är skriven av Robin Sharma och gavs ut 2012-09-07.

De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som bok, ljudbok eller e-bok.
De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 236

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari. Boken är skriven av författaren Robin Sharma. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari var 2012-09-07.

Originalspråket som Robin Sharma skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 203 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 380 g. De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari ISBN är 9789127133082. De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari är en fristående bok .


Läs De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som bok

För dig som vill köpa och läsa De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 236 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som ljudbok

Vill du lyssna på De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari som pocket

De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari
 • Författare: Robin Sharma
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2012-09-07
 • Pris: 236
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 203
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 20 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789127133082

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari?

De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari är skriven av författaren Robin Sharma

När gavs De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-09-07.

Var kan jag köpa De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari?

Vi rekommenderar att du köper De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När Jonathan vaknar står solen redan oroväckande högt på himlen och han svär inombords. Han har försovit sig igen. Än en gång lämnar han sin son alldels för sent efter en pappahelg, än en gång kommer hans exfru att bli besviken och än en gång kommer han sent till jobbet en måndagsmorgon. Allt är som vanligt i Jonathans liv som stressad frånskild karriärist i storstan.Men den här dagen får han ett oväntat telefonsamtal som vänder upp och ner på tillvaron. Hans släkting Julian behöver hjälp. Och han behöver det nu. Utan betänketid måste Jonathan lämna plikter och måsten och ge sig ut på en lång resa för att samla ihop nio brev som finns utplacerade på olika håll i världen.Denna resa och de människor han möter ger Jonathan livsviktiga insikter, och han kan återvända till sin släkting Julian med väl förrättat uppdrag. En gång i tiden stod Julian inför ett vägskäl som räddade hans liv han sålde sin Ferrari och lät livet ta en annan vändning. Nu går hans visdom i arv till Jonathan.Internationell bästsäljare Sharmas böcker har sålts i över fem miljoner exemplar världen över, de har översatts till 70 språk och kommit ut i 60 länder.

Utgivande förlag: Natur &amp