De bortglömdas stad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ylva Hällen

Jämför och hitta det billigaste priset på De bortglömdas stad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De bortglömdas stad är skriven av Ylva Hällen och gavs ut 2021-07-29.

De bortglömdas stad som bok, ljudbok eller e-bok.
De bortglömdas stad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om De bortglömdas stad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De bortglömdas stad. Boken är skriven av författaren Ylva Hällen. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De bortglömdas stad var 2021-07-29.

Originalspråket som Ylva Hällen skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för De bortglömdas stad är det: 9789179756772.


Läs De bortglömdas stad som bok

För dig som vill köpa och läsa De bortglömdas stad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De bortglömdas stad som ljudbok

Vill du lyssna på De bortglömdas stad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs De bortglömdas stad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De bortglömdas stad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De bortglömdas stad som pocket

De bortglömdas stad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De bortglömdas stad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De bortglömdas stad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: De bortglömdas stad
  • Författare: Ylva Hällen
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-29
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179756772

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De bortglömdas stad?

De bortglömdas stad är skriven av författaren Ylva Hällen

När gavs De bortglömdas stad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-29.

Var kan jag köpa De bortglömdas stad?

Vi rekommenderar att du köper De bortglömdas stad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Fjärde delen i Ylva Hällens populära fantasyserie om Ylvania bjuder på rafflande spänning, men här får läsaren även lära känna Alba på ett djupare plan när vi följer henne på jakten efter det hon saknar allra mest – en pappa som hon aldrig ens mött. Marcus Gunnar Petterssons fantastiska illustrationer skänker extra magi åt äventyret. Den onda Master har tagit över nästan hela Ylvania. I rikena regerar hans nyutnämnda drottning. Varken Äldsterådet eller Väktarstjärnan har någon lösning. Den enda som skulle kunna rädda Ylvania nu är Stjärnmästaren, men han är förstenad genom svart magi. Så får Alba ett hemligt meddelande. Hon måste bege sig till De bortglömdas stad för att där finna den enda som kan häva förbannelsen över Stjärnmästaren. Uppdraget gör Alba rädd, men också hoppfull. Tänk om hennes pappa, som ingen tycks minnas, finns i De bortglömdas stad? Samtidigt inser resten av Väktarstjärnan att de på något sätt måste återta Adrians trollstav från Masters drottning för att begränsa hennes makt. Det visar sig bli ett uppdrag som är allt annat än enkelt … Spännande högläsning för hela familjen av SVTBarn-favoriten Ylva Hällen.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen