De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Markis De Sade

Jämför och hitta det billigaste priset på De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola är skriven av Markis De Sade och gavs ut 2005-12-01.

De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som bok, ljudbok eller e-bok.
De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 223

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola. Boken är skriven av författaren Markis De Sade. Vertigo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola var 2005-12-01.

Originalspråket som Markis De Sade skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hj=c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 487 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 145 x 40 mm och den väger så mycket som . De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola ISBN är 9789185000265. De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola är en fristående bok .


Läs De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som bok

För dig som vill köpa och läsa De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 223 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som ljudbok

Vill du lyssna på De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola som pocket

De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola
 • Författare: Markis De Sade
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Vertigo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2005-12-01
 • Pris: 223
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 487
 • Fysiska dimensioner: 200 x 145 x 40 mm
 • SAB: Hj=c
 • ISBN: 9789185000265

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola?

De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola är skriven av författaren Markis De Sade

När gavs De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-12-01.

Var kan jag köpa De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola?

Vi rekommenderar att du köper De 120 dagarna i Sodom : i liderlighetens skola hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Markis de Sades De 120 dagarna i Sodom från 1785 är världslitteraturens mest ökända verk. Markis de Sades De 120 dagarna i Sodom från 1785 är världslitteraturens mest ökända verk. Texten skrevs på en 12 meter lång och 12 centimeter bred pappersrulle som hölls dold i författarens fängelsecell i Bastiljen.De 120 dagarna i Sodom förenar brutala delirier och systematisk ondska med filosofisk skärpa och svart humor. den står som ett ofullbordat, förkrossande monument över människans paradoxala frihet vid den sexuella fantasins yttersta gräns.Hans Johansson har översatt en lång rad franska författare till svenska, bland andra Louis Aragon, Gaston Bachelard, Georges Bataille, André Breton, Jules Michelet och Boris Vian. Han översatte också Markis de Sades Filosofin i sängkammaren (Vertigo förlag 2002).

Utgivande förlag: Vertigo Förlag