Day of Ascension – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Adrian Tchaikovsky

Jämför och hitta det billigaste priset på Day of Ascension innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Day of Ascension är skriven av Adrian Tchaikovsky och gavs ut 2022-02-03.

Day of Ascension som bok, ljudbok eller e-bok.
Day of Ascension

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 214

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Day of Ascension

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Day of Ascension. Boken är skriven av författaren Adrian Tchaikovsky. Games Workshop Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Day of Ascension var 2022-02-03.

Originalspråket som Adrian Tchaikovsky skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Day of Ascension är det: 9781800260917.


Läs Day of Ascension som bok

För dig som vill köpa och läsa Day of Ascension som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 214 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Day of Ascension som ljudbok

Vill du lyssna på Day of Ascension som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Day of Ascension som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Day of Ascension som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Day of Ascension som pocket

Day of Ascension finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Day of Ascension med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Day of Ascension med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Day of Ascension
  • Författare: Adrian Tchaikovsky
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Games Workshop Ltd
  • Utgivningsdatum: 2022-02-03
  • Pris: 214
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9781800260917

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Day of Ascension?

Day of Ascension är skriven av författaren Adrian Tchaikovsky

När gavs Day of Ascension ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-02-03.

Var kan jag köpa Day of Ascension?

Vi rekommenderar att du köper Day of Ascension hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Exciting new Warhammer 40,000 novel from Adrian Tchaikovsky/</b>

Utgivande förlag: Games Workshop Ltd