Das Kapital – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl Marx

Jämför och hitta det billigaste priset på Das Kapital innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Das Kapital är skriven av Karl Marx och gavs ut 2011-08-01.

Das Kapital som bok, ljudbok eller e-bok.
Das Kapital

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1589

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Das Kapital

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Das Kapital. Boken är skriven av författaren Karl Marx. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Das Kapital var 2011-08-01.

Originalspråket som Karl Marx skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Filosofi Historia Politik & statsskick vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Das Kapital i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 598 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 254 x 178 x 31 mm och den väger så mycket som 1022 g. Das Kapital ISBN är 9781466272224. Das Kapital är en fristående bok .


Läs Das Kapital som bok

För dig som vill köpa och läsa Das Kapital som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1589 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Das Kapital som ljudbok

Vill du lyssna på Das Kapital som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Das Kapital som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Das Kapital som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Das Kapital som pocket

Das Kapital finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Das Kapital med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Das Kapital med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Das Kapital
 • Författare: Karl Marx
 • Genre: Filosofi Historia Politik & statsskick
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2011-08-01
 • Pris: 1589
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 598
 • Fysiska dimensioner: 254 x 178 x 31 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781466272224

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Das Kapital?

Das Kapital är skriven av författaren Karl Marx

När gavs Das Kapital ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-08-01.

Var kan jag köpa Das Kapital?

Vi rekommenderar att du köper Das Kapital hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform