Där kräftorna sjunger

Där kräftorna sjunger – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Delia Owens

Jämför och hitta det billigaste priset på Där kräftorna sjunger innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Där kräftorna sjunger är skriven av Delia Owens och gavs ut 2021-03-15.

Där kräftorna sjunger som bok, ljudbok eller e-bok.
Där kräftorna sjunger

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Där kräftorna sjunger

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Där kräftorna sjunger. Boken är skriven av författaren Delia Owens. Bokförlaget Forum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Där kräftorna sjunger var 2021-03-15.

Originalspråket som Delia Owens skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du är ute efter ISBN-numret för Där kräftorna sjunger är det: 9789137157726.


Läs Där kräftorna sjunger som bok

För dig som vill köpa och läsa Där kräftorna sjunger som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Där kräftorna sjunger som ljudbok

Vill du lyssna på Där kräftorna sjunger som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Där kräftorna sjunger som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Där kräftorna sjunger som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Där kräftorna sjunger som pocket

Där kräftorna sjunger finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Där kräftorna sjunger med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Där kräftorna sjunger med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Där kräftorna sjunger
  • Författare: Delia Owens
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Bokförlaget Forum
  • Utgivningsdatum: 2021-03-15
  • Pris: 79
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789137157726

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Där kräftorna sjunger?

Där kräftorna sjunger är skriven av författaren Delia Owens

När gavs Där kräftorna sjunger ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-15.

Var kan jag köpa Där kräftorna sjunger?

Vi rekommenderar att du köper Där kräftorna sjunger hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne "Träskflickan" och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv. "Där kräftorna sjunger" var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

Utgivande förlag: Bokförlaget Forum