Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alexander Rozental, Lina Wennersten

Jämför och hitta det billigaste priset på Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi är skriven av Alexander Rozental, Lina Wennersten och gavs ut 2021-01-15.

Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som bok, ljudbok eller e-bok.
Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi. Boken är skriven av författaren Alexander Rozental, Lina Wennersten. Natur & Kultur Allmänlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi var 2021-01-15.

Originalspråket som Alexander Rozental, Lina Wennersten skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Psykologi & pedagogik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi är det: 9789127829237.


Läs Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som bok

För dig som vill köpa och läsa Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som ljudbok

Vill du lyssna på Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi som pocket

Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi
  • Författare: Alexander Rozental, Lina Wennersten
  • Genre: Psykologi & pedagogik
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Utgivningsdatum: 2021-01-15
  • Pris: 159
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789127829237

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi?

Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi är skriven av författaren Alexander Rozental, Lina Wennersten

När gavs Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-15.

Var kan jag köpa Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi?

Vi rekommenderar att du köper Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Skjuta upp, prokrastinera, göra det i morgon… De allra flesta väntar gärna minst en dag med att ta tag i det som egentligen borde fixas direkt. Först när vi närmar oss sista minuten får vi upp tempot på allvar och under sista femtedelen av den tid vi har på oss gör vi större delen av en viss uppgift. Hur kommer det sig? Dansa på deadline ger en vetenskaplig förklaring till varför vi skjuter upp saker och hur vi kan göra för att förändra vårt beteende. Utgångspunkten är forskning inom beteendeekonomi, kognitiv neurovetenskap och inlärningspsykologi. Exempel varvas med övningar som har visat sig vara användbara både för enskilda individer och organisationer. Dansa på deadline riktar sig till dig som har svårt att ta tag i saker, som vill veta varför du prokrastinerar och vill ändra detta mönster – eller som vill få någon annan att komma till skott. Här hittar du övningar och förslag på appar som kan hjälpa dig att disponera din tid bättre.

Utgivande förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur