Daglösa

Daglösa – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hällpetters Maria Bergström

Jämför och hitta det billigaste priset på Daglösa innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Daglösa är skriven av Hällpetters Maria Bergström och gavs ut .

Daglösa som bok, ljudbok eller e-bok.
Daglösa

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Daglösa

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Daglösa. Boken är skriven av författaren Hällpetters Maria Bergström. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Daglösa var .

Originalspråket som Hällpetters Maria Bergström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Daglösa är det: 9789180314664.


Läs Daglösa som bok

För dig som vill köpa och läsa Daglösa som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Daglösa som ljudbok

Vill du lyssna på Daglösa som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Daglösa som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Daglösa som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Daglösa som pocket

Daglösa finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Daglösa med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Daglösa med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Daglösa
  • Författare: Hällpetters Maria Bergström
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180314664

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Daglösa?

Daglösa är skriven av författaren Hällpetters Maria Bergström

När gavs Daglösa ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Daglösa?

Vi rekommenderar att du köper Daglösa hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En oidentifierad kvinna hittas död uppe på de snötäckta slagghögarna i centrala Falun, endast iklädd en rosarutig bikini. Hennes kropp är skändad och ansiktet sönderslaget. Vem var hon? Polisens enda ledtråd är en papperskopia av ett gammalt fotografi, föreställande två tonårsflickor, som mördaren lämnat med sitt offer. Kriminalinspektör Anders Marée ska snart bli morfar. Han är en bra polis och en uppskattad chef, men tomheten efter ett havererat äktenskap och åren som gått skaver. Utredningen och tankarna på det besinningslösa hatet som ligger bakom dådet släpper inte taget om honom. En oro växer sig allt starkare. Om det är två flickor på fotografiet men bara ett offer, betyder det att mördaren kommer slå till igen? <i>Daglösa</i> är en polisroman i Sjöwall & Wahlöös anda och den första delen i en ny serie om kriminalinspektör Anders Marée vid polismyndigheten i Falun. HÄLLPETTERS MARIA BERGSTRÖM är skribent, lokalprofil och boende i djupaste finnskogen mellan vackra hälsingegårdar och Falu gruva. Daglösa är hennes skönlitterära debut. Hällpetters är ett så kallat gårdsnamn, något som Maria bär med stolthet.

Utgivande förlag: Bokfabriken