Crisantemo = Chrysanthemum

Crisantemo = Chrysanthemum – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kevin Henkes

Jämför och hitta det billigaste priset på Crisantemo = Chrysanthemum innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Crisantemo = Chrysanthemum är skriven av Kevin Henkes och gavs ut 2017-07-01.

Crisantemo = Chrysanthemum som bok, ljudbok eller e-bok.
Crisantemo = Chrysanthemum

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Crisantemo = Chrysanthemum

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Crisantemo = Chrysanthemum. Boken är skriven av författaren Kevin Henkes. Lectorum Publications är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Crisantemo = Chrysanthemum var 2017-07-01.

Originalspråket som Kevin Henkes skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Djurberättelser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Crisantemo = Chrysanthemum i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 269 x 206 x 5 mm och den väger så mycket som 204 g. Crisantemo = Chrysanthemum ISBN är 9781632456649. Crisantemo = Chrysanthemum är en fristående bok .


Läs Crisantemo = Chrysanthemum som bok

För dig som vill köpa och läsa Crisantemo = Chrysanthemum som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Crisantemo = Chrysanthemum som ljudbok

Vill du lyssna på Crisantemo = Chrysanthemum som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Crisantemo = Chrysanthemum som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Crisantemo = Chrysanthemum som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Crisantemo = Chrysanthemum som pocket

Crisantemo = Chrysanthemum finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Crisantemo = Chrysanthemum med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Crisantemo = Chrysanthemum med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Crisantemo = Chrysanthemum
 • Författare: Kevin Henkes
 • Genre: Djurberättelser
 • Förlag: Lectorum Publications
 • Utgivningsdatum: 2017-07-01
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 269 x 206 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781632456649

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Crisantemo = Chrysanthemum?

Crisantemo = Chrysanthemum är skriven av författaren Kevin Henkes

När gavs Crisantemo = Chrysanthemum ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-01.

Var kan jag köpa Crisantemo = Chrysanthemum?

Vi rekommenderar att du köper Crisantemo = Chrysanthemum hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Lectorum Publications