Crimson Fists: The Omnibus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Steve Parker, Mike Lee

Jämför och hitta det billigaste priset på Crimson Fists: The Omnibus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Crimson Fists: The Omnibus är skriven av Steve Parker, Mike Lee och gavs ut 2022-01-20.

Crimson Fists: The Omnibus som bok, ljudbok eller e-bok.
Crimson Fists: The Omnibus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 161

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Crimson Fists: The Omnibus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Crimson Fists: The Omnibus. Boken är skriven av författaren Steve Parker, Mike Lee. Games Workshop Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Crimson Fists: The Omnibus var 2022-01-20.

Originalspråket som Steve Parker, Mike Lee skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Crimson Fists: The Omnibus är det: 9781800268401.


Läs Crimson Fists: The Omnibus som bok

För dig som vill köpa och läsa Crimson Fists: The Omnibus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 161 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Crimson Fists: The Omnibus som ljudbok

Vill du lyssna på Crimson Fists: The Omnibus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Crimson Fists: The Omnibus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Crimson Fists: The Omnibus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Crimson Fists: The Omnibus som pocket

Crimson Fists: The Omnibus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Crimson Fists: The Omnibus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Crimson Fists: The Omnibus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Crimson Fists: The Omnibus
  • Författare: Steve Parker, Mike Lee
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Games Workshop Ltd
  • Utgivningsdatum: 2022-01-20
  • Pris: 161
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9781800268401

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Crimson Fists: The Omnibus?

Crimson Fists: The Omnibus är skriven av författaren Steve Parker, Mike Lee

När gavs Crimson Fists: The Omnibus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-20.

Var kan jag köpa Crimson Fists: The Omnibus?

Vi rekommenderar att du köper Crimson Fists: The Omnibus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<B>Fantastic action packed omnibus featuring the fearless Crimson Fists!</B>

Utgivande förlag: Games Workshop Ltd