Courts – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Shapiro

Jämför och hitta det billigaste priset på Courts innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Courts är skriven av Martin Shapiro och gavs ut 1986-10-01.

Courts som bok, ljudbok eller e-bok.
Courts

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Courts

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Courts. Boken är skriven av författaren Martin Shapiro. University of Chicago Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Courts var 1986-10-01.

Originalspråket som Martin Shapiro skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Jämförande rätt vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Courts i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 153 x 17 mm och den väger så mycket som 318 g. Courts ISBN är . Courts är en fristående bok .


Läs Courts som bok

För dig som vill köpa och läsa Courts som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Courts som ljudbok

Vill du lyssna på Courts som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Courts som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Courts som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Courts som pocket

Courts finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Courts med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Courts med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Courts
 • Författare: Martin Shapiro
 • Genre: Jämförande rätt
 • Förlag: University of Chicago Press
 • Utgivningsdatum: 1986-10-01
 • Pris: 229
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner: 229 x 153 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Courts?

Courts är skriven av författaren Martin Shapiro

När gavs Courts ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1986-10-01.

Var kan jag köpa Courts?

Vi rekommenderar att du köper Courts hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

In this provocative work, Martin Shapiro proposes an original model for the study of courts, one that emphasizes the different modes of decision making and the multiple political roles that characterize the functioning of courts in different political systems.

Utgivande förlag: University of Chicago Press