Cosmo 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Barbara Kjellström

Jämför och hitta det billigaste priset på Cosmo 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Cosmo 2 är skriven av Barbara Kjellström och gavs ut 2019-11-04.

Cosmo 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Cosmo 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 91

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Cosmo 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Cosmo 2. Boken är skriven av författaren Barbara Kjellström. Effektum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Cosmo 2 var 2019-11-04.

Originalspråket som Barbara Kjellström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrottsberättelser vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Cosmo 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 302 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 11 mm och den väger så mycket som 314 g. Cosmo 2 ISBN är 9789198448078. Cosmo 2 är en del av serien: Cosmo (del 2).


Läs Cosmo 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Cosmo 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 91 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Cosmo 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Cosmo 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Cosmo 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Cosmo 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Cosmo 2 som pocket

Cosmo 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Cosmo 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Cosmo 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Cosmo 2
 • Författare: Barbara Kjellström
 • Genre: Idrottsberättelser
 • Förlag: Effektum
 • Utgivningsdatum: 2019-11-04
 • Pris: 91
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 302
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 11 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789198448078

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Cosmo 2?

Cosmo 2 är skriven av författaren Barbara Kjellström

När gavs Cosmo 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-04.

Var kan jag köpa Cosmo 2?

Vi rekommenderar att du köper Cosmo 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett enda telefonsamtal från landslagstränaren kan bli avgörande för Pelle “Cosmo” Karlssons framtid. Drömmen är att få vara med i pojklandslaget, samtidigt är målet för säsongen att bli ordinarie i den nya klubben, Hammarby. Det skulle betyda allt. Men hur ska Cosmo lära sig att hantera Marre i AIK? Det finns ingen jobbigare person, samtidigt är han en av de bästa fotbollsspelarna. När Cosmo följer med laget till London måste han bestämma sig. Ska han göra som lagkompisarna vill eller lita på sin magkänsla? Flickvännen Lotta hör inte av sig lika ofta och en dag upptäcker Cosmo att hon ljuger för honom. Skolan är jobbig, men med hjälp av klasskompisen Evil går det bättre. Vad betyder hon för honom egentligen? Cosmo 2 är en fristående bok om fotboll och livet i högstadiet. Häng med Cosmo i hans framgångar och formsvackor när han sparkar igång andra matchen i serien.

Utgivande förlag: Effektum