Coriolis. Det döende skeppet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nils Karlén

Jämför och hitta det billigaste priset på Coriolis. Det döende skeppet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Coriolis. Det döende skeppet är skriven av Nils Karlén och gavs ut 2016-12-15.

Coriolis. Det döende skeppet som bok, ljudbok eller e-bok.
Coriolis. Det döende skeppet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Coriolis. Det döende skeppet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Coriolis. Det döende skeppet. Boken är skriven av författaren Nils Karlén. Fria Ligan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Coriolis. Det döende skeppet var 2016-12-15.

Originalspråket som Nils Karlén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hobby, spel & lekar Rollspel, krigsspel & fantasisporter vilket ger den Rdd,uRdd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Coriolis. Det döende skeppet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 3 mm och den väger så mycket som 143 g. Coriolis. Det döende skeppet ISBN är 9789187222368. Coriolis. Det döende skeppet är en del av serien: Coriolis.


Läs Coriolis. Det döende skeppet som bok

För dig som vill köpa och läsa Coriolis. Det döende skeppet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Coriolis. Det döende skeppet som ljudbok

Vill du lyssna på Coriolis. Det döende skeppet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Coriolis. Det döende skeppet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Coriolis. Det döende skeppet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Coriolis. Det döende skeppet som pocket

Coriolis. Det döende skeppet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Coriolis. Det döende skeppet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Coriolis. Det döende skeppet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Coriolis. Det döende skeppet
 • Författare: Nils Karlén
 • Genre: Hobby, spel & lekar Rollspel, krigsspel & fantasisporter
 • Förlag: Fria Ligan
 • Utgivningsdatum: 2016-12-15
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 3 mm
 • SAB: Rdd,uRdd
 • ISBN: 9789187222368

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Coriolis. Det döende skeppet?

Coriolis. Det döende skeppet är skriven av författaren Nils Karlén

När gavs Coriolis. Det döende skeppet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-12-15.

Var kan jag köpa Coriolis. Det döende skeppet?

Vi rekommenderar att du köper Coriolis. Det döende skeppet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Isfraktaren Orun II svarar inte på anrop och har ändrat kurs mot ett dödligt meteoritmoln. Det blir rollpersonerna som tilldelas uppdraget att genskjuta det stora fraktskeppet för att ta reda på vad som hänt och åter lotsa det mot Coriolis. Vad är det egentligen som ruvar i isfraktarens inre och var har hänt med besättningen? I detta fullängdsäventyr till rollspelet “Coriolis – mörkret mellan stjärnorna” utforskar rollpersonerna mysteriet med det döende skeppet, konfronteras med en gammal hemlighet och kommer förhoppningsvis undan med sina liv i behåll.

Utgivande förlag: Fria Ligan