Coraline – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Neil Gaiman

Jämför och hitta det billigaste priset på Coraline innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Coraline är skriven av Neil Gaiman och gavs ut 2020-02-04.

Coraline som bok, ljudbok eller e-bok.
Coraline

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Coraline

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Coraline. Boken är skriven av författaren Neil Gaiman. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Coraline var 2020-02-04.

Originalspråket som Neil Gaiman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Coraline i traditionell inbundet format så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 137 x 12 mm och den väger så mycket som 171 g. Coraline ISBN är 9789178035786. Coraline är en fristående bok .


Läs Coraline som bok

För dig som vill köpa och läsa Coraline som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Coraline som ljudbok

Vill du lyssna på Coraline som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Coraline som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Coraline som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Coraline med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Coraline med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Coraline
 • Författare: Neil Gaiman
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2020-02-04
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 210 x 137 x 12 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN: 9789178035786
Vem har skrivit Coraline?

Coraline är skriven av författaren Neil Gaiman.

När gavs Coraline ut?

Boken gavs ut 2020-02-04.

Var kan jag köpa Coraline

Vi rekommenderar att du köper Coraline hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dagen efter det att hennes familj flyttat in i ett gammalt hus ger sig Coraline ut på upptäcktsfärd. Där bor fröken Spink och fröken Kraft, en gammal man som tränar en mus-cirkus ingen får se. Och så finns en dörr som kanske inte leder någonstans. Men när Coraline får upp dörren visar det sig att dörren leder in till en annan lägenhet i ett annat hus Först är allt bara underbart. Maten är bättre, leksakerna roligare och böckerna mer spännande. Föräldrarna är också annorlunda. De är snällare än hennes egna, men det är något konstigt med dem – till exempel har de fastsydda knappar i ansiktet i stället för ögon. Dessutom vill de att Coraline ska stanna hos dem och vara deras dotter för alltid …

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen