Clan 24 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pooneh Latifi

Jämför och hitta det billigaste priset på Clan 24 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Clan 24 är skriven av Pooneh Latifi och gavs ut 2017-11-28.

Clan 24 som bok, ljudbok eller e-bok.
Clan 24

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 349

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Clan 24

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Clan 24. Boken är skriven av författaren Pooneh Latifi. Solentro är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Clan 24 var 2017-11-28.

Originalspråket som Pooneh Latifi skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Clan 24 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 525 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Clan 24 ISBN är 9789175653891. Clan 24 är en fristående bok .


Läs Clan 24 som bok

För dig som vill köpa och läsa Clan 24 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 349 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Clan 24 som ljudbok

Vill du lyssna på Clan 24 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Clan 24 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Clan 24 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Clan 24 som pocket

Clan 24 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Clan 24 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Clan 24 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Clan 24
 • Författare: Pooneh Latifi
 • Genre: Fantasy
 • Förlag: Solentro
 • Utgivningsdatum: 2017-11-28
 • Pris: 349
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 525
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175653891

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Clan 24?

Clan 24 är skriven av författaren Pooneh Latifi

När gavs Clan 24 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-28.

Var kan jag köpa Clan 24?

Vi rekommenderar att du köper Clan 24 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Clan 24 – eller mer känd som klanen med svarta murar omkring sig, är en klan mitt ute i inget. Mark Park och Taehyung Lee är två killar från helt olika delar av samhället, en rik och en fattig. När Mark och Taehyung möter varandra under den regelbunda ritualen skickar ödet alltid tillsammans dem igen – mycket till deras ovilja. Varje år, under Oleandernatten, deltar människorna i Clan 24 frivilligt i det så kallade The Clan Wars. I The Clan Wars ska man strida för sin klan, emot dem andra klanerna. Den fattiga och den rika sidan i Clan 24 måste sammarbeta för att vinna The Clan Wars, vilket i sig är ännu en utmaning. Taehyung och Mark känner en stor press, eftersom Clan 24 aldrig har vunnit The Clan Wars. Kanske kan detta år skilja sig ifrån alla andra, och i så fall – vad?

Utgivande förlag: Solentro