Cilkas resa – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Heather Morris

Jämför och hitta det billigaste priset på Cilkas resa innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Cilkas resa är skriven av Heather Morris och gavs ut 2021-03-11.

Cilkas resa som bok, ljudbok eller e-bok.
Cilkas resa

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Cilkas resa

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Cilkas resa. Boken är skriven av författaren Heather Morris. Bokförlaget NoNa är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Cilkas resa var 2021-03-11.

Originalspråket som Heather Morris skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Cilkas resa är det: 9789179855093.


Läs Cilkas resa som bok

För dig som vill köpa och läsa Cilkas resa som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Cilkas resa som ljudbok

Vill du lyssna på Cilkas resa som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Cilkas resa som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Cilkas resa som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Cilkas resa som pocket

Cilkas resa finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Cilkas resa med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Cilkas resa med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Cilkas resa
  • Författare: Heather Morris
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Bokförlaget NoNa
  • Utgivningsdatum: 2021-03-11
  • Pris: 99
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179855093

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Cilkas resa?

Cilkas resa är skriven av författaren Heather Morris

När gavs Cilkas resa ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-11.

Var kan jag köpa Cilkas resa?

Vi rekommenderar att du köper Cilkas resa hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Cilka Klein är sexton år när hon 1942 skickas till koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau. Lägerchefen på Birkenau, Johann Schwarzhuber, lägger märke till henne och tvingar henne att bli hans älskarinna. Efter befrielsen stämplas Cilka som kollaboratör av ryssarna och skickas till ett avlägset, brutalt fångläger i Sibirien – Vorkuta. I Sibirien ställs hon inför nya prövningar och även ett obehagligt välbekant intresse från vakterna. Men livet förändras när hon träffar en vänlig, kvinnlig läkare som tar henne under sina vingar och låter henne hjälpa till att vårda de sjuka i lägret. Död och skräck är alltid närvarande i lägret, vilket får henne att upptäcka en styrka hon inte visste att hon hade. I denna hårda verklighet börjar hon trevande bygga nya vänskapsband och trots allt som hänt henne inser hon att det finns utrymme för kärlek i hennes hjärta. Cilkas resa är mycket mer än en skildring av kamp och lidande. Det är en upplyftande berättelse om mod, beslutsamhet och förmågan att älska.

Utgivande förlag: Bokförlaget NoNa