Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Richard Holmes

Jämför och hitta det billigaste priset på Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London är skriven av Richard Holmes och gavs ut 2018-08-27.

Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som bok, ljudbok eller e-bok.
Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London. Boken är skriven av författaren Richard Holmes. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London var 2018-08-27.

Originalspråket som Richard Holmes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Andra världskriget vilket ger den Ke.54 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 199 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 22 mm och den väger så mycket som 362 g. Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London ISBN är . Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London är en fristående bok .


Läs Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som bok

För dig som vill köpa och läsa Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som ljudbok

Vill du lyssna på Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London som pocket

Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London
 • Författare: Richard Holmes
 • Genre: Andra världskriget
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-08-27
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 199
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 22 mm
 • SAB: Ke.54
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London?

Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London är skriven av författaren Richard Holmes

När gavs Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-27.

Var kan jag köpa Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London?

Vi rekommenderar att du köper Churchills bunker : det hemliga högkvarteret i London hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Detta är rummet från vilket jag kommer att leda kriget , uttalade Churchill kort efter att han utsetts till premiärminister 1940. Från dessa trånga utrymmen vände han ett tillsynes oundvikligt nederlag till en beryktad seger.Bunkern byggdes i hemlighet 1938 som ett skyddsrum mot flygattacker. Under blitzen blev den ett andra hem åt Churchill, liksom åt ett stort antal militära och civila tjänstemän vars arbete tills nu varit i stort sett okänt.Boken bygger på ett fascinerande material, och inkluderar tidigare okända vittnesmål av människor som bodde och verkade i bunkern. Holmes avslöjar hur och varför högkvarteret utvecklades och hur invånarnas liv förändrades.Boken fungerar både som en guide till fascinerande Cabinet War Rooms och ett passande minnesmärke över de män och kvinnor som arbetade hårt där nere under sex hårda krigsår. Observer Ger inte bara en underhållande historia om en plats, utan, än viktigare, den belyser varför Churchill till mångas förvåning så oerhört framgångsrikt kunde leda Storbritannien under det största kriget under dess långa historia. Journal of Military History Ett värdigt och stämningsmättat tillägg till det växande berget av Churchilliana Financial Times RICHARD HOLMES är en av Storbritanniens mest framstående historiker. Han är professor och författare, och har även varit redaktör för Stora boken om andra världskriget och Stora boken om vapen. Churchills bunker är en upplysande ochunderhållande guide till en av de viktigaste platserna i Storbritannienshistoria.

Utgivande förlag: Lind &amp