Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Blomström

Jämför och hitta det billigaste priset på Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet är skriven av Jan Blomström och gavs ut 2016-09-07.

Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som bok, ljudbok eller e-bok.
Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 50

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet. Boken är skriven av författaren Jan Blomström. Prolead förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet var 2016-09-07.

Originalspråket som Jan Blomström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arbetspsykologi & industriell psykologi Ledarskap & motivation vilket ger den Qbab,Doka som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 103 g. Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet ISBN är 9789187191220. Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet är en fristående bok .


Läs Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som bok

För dig som vill köpa och läsa Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 50 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som ljudbok

Vill du lyssna på Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet som pocket

Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet
 • Författare: Jan Blomström
 • Genre: Arbetspsykologi & industriell psykologi Ledarskap & motivation
 • Förlag: Prolead förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-09-07
 • Pris: 50
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 10 mm
 • SAB: Qbab,Doka
 • ISBN: 9789187191220

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet?

Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet är skriven av författaren Jan Blomström

När gavs Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-07.

Var kan jag köpa Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet?

Vi rekommenderar att du köper Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

OM ENKELHETEN i att prestera bra tillsammans Det här är en annorlunda bok om ledarskap. Du får del av Jan Blomströms bästa affärspsykologiska verktyg, alla grundande i såväl psykologisk teori som utmanad praxis. Med närhet och enkelhet inspireras du att leda fram ditt egna landslag till guldmedalj inom er bransch. Chefen som personlig tränare fokuserar på medarbetarnas prestationer och deras vilja till att prestera som bäst när det gäller som mest. Den handlar om dig och dina medarbetare och hur ni utmanas såväl som individer som yrkespersoner för att förbättra er prestation. Vi ser effekten av bra samarbeten mellan tränare och utövare inom idrotten under såväl VM som Friskis&Svettispassen. Nu översätter Jan det förhållandet till era prestationer på jobbet. Chefen som personlig tränare är för dig som läst andra ledarskapsböcker, fördjupat dig i teorier, arbetat efter olika modeller men ändå inte fått någon större effekt. Men också för dig som är ny i chefsrollen, är ledare inom ideella föreningar eller har ett allmänintresse för utveckling och prestation.Chefen som personlig tränare är affärspsykolog Jan Blomströms 4:e bok inom kategorin inspiration och förändring på jobbet. ? När läget är skarpt och lamporna på, tar ni sikte på er bästa prestation någonsin och greppar möjligheten till medalj!?

Utgivande förlag: Prolead förlag